«Καυτές» αφίξεις από τη Yamamay

«Καυτές» αφίξεις από τη Yamamay

Μόλις έφτασαν στα χέρια μας τα νέα αντηλιακά της και ήδη ονειρευόμαστε παραλίες και θάλασσα... 

Πολύτιμα έλαια και ενεργά φυσικά συστατικά πρωταγωνιστούν στα νέα αντηλιακά της Yamamay τα οποία, εκτός των άλλων, μυρίζουν θεϊκά!

New entries στη σειρά, η Αντηλιακή Κρέμα Μεσαίας Προστασίας SPF15, ένα ελαφρύ γαλάκτωμα με βελούδινη υφή. Τα φίλτρα UVA και UVB που περιέχει, προστατεύουν την επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο ενώ η αλόη και τα πολύτιμα έλαια από αβοκάντο και jojoba την ενυδατώνουν συνεχώς και την τυλίγουν με μια διακριτική λάμψη.

Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα Υψηλής Προστασίας SPF30, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ντελικάτες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα και περιέχει, εκτός από φίλτρα UVA και UVB, ένα κοκτέιλ από φυσικά συστατικά τα οποία ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν διάρκεια στο μαύρισμα. Όση ώρα, λοιπόν, απολαμβάνετε τον ήλιο, μπορείτε να είστε σίγουρη πως η επιδερμίδα σας έχει την καλύτερη προστασία και φροντίδα (αρκεί, βέβαια, να μην ξεχνάτε να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό σας).

Λατρέψαμε το νέο λάδι για τα μαλλιά και το σώμα, Super Bronze, με πολύτιμα φυσικά συστατικά που προσφέρουν σε σκούρες ή μαυρισμένες επιδερμίδες μια υπέροχη λάμψη.Ελαφρύ και μεταξένιο, απορροφάται αμέσως και αφήνει το δέρμα ελαστικό και απαλό, χάρη στον συνδυασμό των πολύτιμων φυτικών ελαίων που περιέχει. Επιπλέον είναι ιδανικό για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο και μυρίζει υπέροχα!

Τέλος, δεν ξεχνάμε την προστασία των χειλιών κάτω από τον ήλιο: το Αντηλιακό Stick Υψηλής Προστασίας για το πρόσωπο και τα χείλη SPF50 της Yamamay, είναι ένα προϊόν μπαλαντέρ που μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας εντός και εκτός πόλης. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, με αντηλιακά φίλτρα, βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ, καλύπτει απόλυτα της ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, τα χείλη, τη μύτη, τις καφέ κηλίδες και τα τατουάζ.