Gwyneth Paltrow: μούσα του νέου αρώματος Hugo Boss

Gwyneth Paltrow: μούσα του νέου αρώματος Hugo Boss

Το επόμενο βήμα της σταρ στην βιομηχανία της ομορφιάς

Κινητικότητα αυτή την εβδομάδα στο χώρο της αρωματοποιίας: μετά τα νέα για τον Brad Pitt ο οποίος θα είναι πρωταγωνιστής στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Chanel No5, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία της Gwyneth Paltrow με τον οίκο Hugo Boss ως πρόσωπο του αρώματος Boss Nuit Pour Femme.

Στο press event που έγινε προχθές στο Λονδίνο, η σταρ -η οποία υπήρξε μούσα των αρωμάτων Pleasures, Pure White Linen Light Breeze και Pleasures Delight της Estée Lauder- δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: «Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που με επέλεξαν να είμαι πρόσωπο του Boss Nuit Pour Femme. Για μένα, η γυναίκα του οίκου Boss είναι μια γυναίκα φιλόδοξη, που κυνηγάει αυτό που θέλει, όμως ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη δύναμη και τη θηλυκότητα- δύο χαρακτηριστικά που πιστεύω πως υπάρχουν και σε μένα».

Το Boss Nuit Pour Femme είναι εμπνευσμένο από την κομψότητα και τον αισθησιασμό του μικρού μαύρου φορέματος και η Gwyneth ταιριάζει γάντι σε αυτό το προφίλ. Το άρωμα πρόκειται να λανσαριστεί παγκοσμίως το Σεπτέμβριο.