Σαν τα μάτια σας!

Η Kiten Beauty φροντίζει το βλέμμα σας με τον καλύτερο τρόπο

Αν υπάρχει μια ζώνη όπου κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αυτή είναι τα μάτια. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, στρες, έλλειψη ύπνου, κακή διατροφή, έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν το βλέμμα να δείχνει άτονο, κουρασμένο, γερασμένο.  

Όπως μας εξήγησε ο Χειρουργός-Οφθαλμίατρος Ιωάννης Δατσέρης (www.omma90.gr), «τα μάτια (όπως και το δέρμα και τα μαλλιά) έχουν ανάγκη την καθημερινή περιποίησή τους για να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Τα οφθαλμοκαλλυντικά είναι η πιο σύγχρονη γενιά προϊόντων καθημερινής περιποίησης που αφορούν το εσωτερικό του ματιού καθώς και τη γύρω περιοχή των βλεφάρων και των βλεφαρίδων.

Αν προσέξουμε το πρόσωπο ενός μικρού παιδιού, το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι πόσο έντονα εκφραστικά, λαμπερά και όλο ζωή είναι τα μάτια του. Αυτό χάνεται σιγά, σιγά με την πάροδο του χρόνου λόγω των ετών που περνάνε, των σημερινών συνθηκών και τρόπου ζωής καθώς και λόγω της έλλειψης περιποίησης. 

Στον οργανισμό μας εντοπίζονται μεγάλες ποσότητες Υαλουρονικού Οξέος σε όλους τους ιστούς, στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, τις αρθρώσεις και φυσικά στα μάτια. Με την πάροδο του χρόνου, οι ποσότητες του Υαλουρονικού Οξέος μειώνονται με αποτέλεσμα να μειώνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα μάτια με τη μορφή κούρασης, το βλέμμα να γίνεται άτονο και θαμπό, την εμφάνιση ξηροφθαλμίας και συχνών ερεθισμών (κόκκινα μάτια, αρχίζουν να εμφανίζονται μικρές φλέβες στο λευκό του ματιού, να αλλοιώνεται το χρώμα - σε κάποιες περιπτώσεις κιτρινίζει - κτλ) και πολλές φορές την αίσθηση ξένου σώματος. Όλα τα παραπάνω εμφανίζονται, συνήθως, δίχως να υπάρχει κάποια σοβαρή παθολογική αιτία, αλλά σίγουρα μπορούν να χαλάσουν την εμφάνιση και τη διάθεσή μας».

Η καλλυντική περιποίηση των ματιών ήρθε την πιο κατάλληλη και αναγκαία στιγμή, καθώς οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι επιβαρυμένες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, η μόλυνση, το στρες και ο χρόνος που κυλάει κάνουν τα μάτια να δείχνουν άτονα, ξηρά και κουρασμένα καθιστώντας την περιποίηση τους πιο επιτακτική από ποτέ.  Τα Δάκρυα Ομορφιάς KITEN BEAUTY, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των Οφθαλμοκαλυντικών (ophthalmo-cosmetics), ενυδατώνουν σε βάθος και περιποιούνται τα μάτια με το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχουν και τα προστατεύουν όλη την ημέρα από ερεθισμούς και την καταπόνηση (μόλυνση, σκόνη, ήλιο, φακοί επαφής, Η/Υ). Με την καθημερινή χρήση των Δακρύων Ομορφιάς θα επιτύχετε βλέμμα λαμπερό και ξεκούραστο αλλά το βασικότερο θα διατηρήσετε την υγεία των ματιών σας, καθώς οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Υαλουρονικού Οξέος καταπολεμούν και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων, την πρόωρη γήρανση αλλά και παθήσεις.

Επιπλέον, για ολοκληρωμένη φροντίδα των ματιών δοκιμάστε και τα νέα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος Καθαρισμού Ματιών & Αφαίρεσης Make Up KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES. Με τους αντιβακτηριδιακούς παράγοντες που διαθέτουν προσφέρετε στα μάτια σας υγιεινή καθαριότητα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (κατάλληλα ακόμα και για de make-up) αφήνοντας τα μάτια σας απαλλαγμένα από ακαθαρσίες, βακτήρια και αλλεργιογόνα ενώ τους προσφέρετε μοναδική ενυδάτωση με το Υαλουρονικό Οξύ που θρέφει όχι μόνο βλέφαρα και βλεφαρίδες αλλά και όλη την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ