Οι νέες beauties του οίκου Burberry

Οι νέες beauties του οίκου Burberry

Μόλις αποκαλύφθηκε η καμπάνια της σειράς μακιγιάζ Burberry Beauty Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013

Τρία πανέμορφα μοντέλα, η Jourdan Dunn, η Edie Campbell και η Cara Delevingne είναι οι μούσες του οίκου Burberry στη σειρά μακιγιάζ που υπογράφει για την επόμενη σεζόν.

Φορώντας τις κλασικές-και πολυπόθητες- καπαρντίνες Burberry σε γήινες αποχρώσεις, οι θεές των catwalks φωτογραφίζονται με φρέσκο, μίνιμαλ, θηλυκό μακιγιάζ επίσης σε γήινους τόνους, στη χαρακτηριστική φιλοσοφία του οίκου, που αγαπά τα φορέσιμα και classy looks.

Όσο για τα προϊόντα Burberry Beauty που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ τους, το site grazia daily έχει όλες τις λεπτομέρειες: η Jourdan φοράει το φον ντε τεν Sheer Foundation, τη μάσκαρα Effortless Mascara, Black, τη σκιά Sheer Eye Shadow στην απόχρωση Midnight Brown και το κραγιόν Lip Cover, Nude Cashmere. Στα μάτια της Edie χρησιμοποιήθηκαν οι σκιές Sheer Eyeshadow στις αποχρώσεις Almond και Porcelain και το μολύβι Eye Definer, Golden Brown, στην επιδερμίδα της η βάση μακιγιάζ Fresh Glow, το ρουζ για τα μάγουλα Light Glow στις αποχρώσεις Earthy Blush και Misty Blush, και στα χείλη το κραγιόν Lip Cover, Romantic Rose. Τέλος, η Cara φοράει τις σκιές Sheer Eye Shadow, Rosewood και Pearl Grey, τη βάση μακιγιάζ Fresh Glow, το ρουζ Light Glow, Earthy Blush και το κραγιόν Lip Mist, Copper.