Alexander Skarsgard: ο sexy βρυκόλακας μας σέρνει από τη μύτη

Alexander Skarsgard: ο sexy βρυκόλακας μας σέρνει από τη μύτη

Και μια... «Συνάντηση» μαζί του είναι μάλλον αναπόφευκτη

Την καλύτερη προθέρμανση μας επεφύλαξε ο Calvin Κlein, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν True Blood: ο Alexander Skarsgard, ο ξανθός, καυτός βρυκόλακας του Bon Temps είναι το πρόσωπο του Encounter, του καινούριου αντρικού αρώματος του οίκου.

Η έντυπη καμπάνια είδε μόλις το φως τη δημοσιότητας ενώ μαζί με το τηλεοπτικό spot θα βγουν επισήμως στον αέρα τον Σεπτέμβριο. Ο Skarsgard, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται και η Lara Stone, την χαρακτήρισε «πολύ film noir»- και πάντως θυμίζει έντονα την σκοτεινή ατμόσφαιρα του True Blood. Σύμφωνα με τον Thomas Burkhardt, αντιπρόεδρο marketing του ομίλου Coty Prestige, «η καμπάνια του Encounter αφηγείται την ανομολόγητη ένταση και τον πόθο ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα». Το άρωμα θα λανσαριστεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο και η ευωδιά του είναι δροσερή, σχεδόν μεθυστική, με νότες από μανταρίνι, κάρδαμο και ρούμι.

Πάντως ο Skarsgard δεν άφησε παραπονεμένους τους fans της σειράς και έδωσε μια γεύση για όσα έρχονται στη μικρή οθόνη: «ο Eric δεν θα βρίσκεται πολύ στο Shreveport αυτή τη σεζόν- έχει πάει στη Νέα Ορλεάνη με τον Bill (τον οποίο υποδύεται το Stephen Moyer). Είναι διασκεδαστικό και διαφορετικό, γιατί μετά από τέσσερα χρόνια μεταξύ μας ανταγωνισμού για την Sookie, αυτή τη φορά το πρόβλημα είναι πως σκοτώσαμε λάθος βρυκόλακα την προηγούμενη σεζόν. Έχουμε μπλέξει άσχημα και πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε απέναντι στον κοινό εχθρό μας».