Monica Bellucci: ποιο προσόν της εμπνέει τους Dolce&Gabbana;

Monica Bellucci: ποιο προσόν της εμπνέει τους Dolce&Gabbana;

Η Ιταλίδα καλλονή γίνεται η νέα μούσα της σειράς μακιγιάζ που υπογράφει ο οίκος

Για χάρη της, το τρομερό δίδυμο της μόδας αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή σειρά κραγιόν: η Monica Bellucci, με τα ζουμερά, αισθησιακά χείλη της είναι η μούσα των νέων κραγιόν Monica Voluptuous Lipstick.

Η σειρά αποτελείται από 6 αποχρώσεις, με βελούδινη, κρεμώδη υφή, που ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν τα διαφορετικά looks της ιταλίδας ηθοποιού από το πιο natural πρωινό μέχρι το glam στο κόκκινο χαλί. «Το κραγιόν είναι το πιο πολύτιμο όπλο στο νεσεσέρ μιας γυναίκας. Έχει τη δύναμη να αλλάζει την εμφάνιση και τη διάθεσή της και ταυτόχρονα να μαγνητίζει τον θαυμασμό όσων την κοιτάζουν» δήλωσε η Bellucci.

Πίσω από τα 6 χρώματα βρίσκεται η διάσημη makeup artist Pat McGrath, η οποία δημιούργησε από το Natural Monica, το πιο απαλό ροζ, μέχρι το Italian Monica, ένα υπέροχο φλογερό κόκκινο. Αυτό που ήθελε η McGrath ήταν η γκάμα χρωμάτων να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες ενώ η φόρμουλα να είναι ιδιαίτερα ενυδατική και περιποιητική, δίνοντας αυτό το juicy αποτέλεσμα που έχουν τα χείλη της Bellucci.


Απολαύστε την Monica στο backstage video από τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ και θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι η Scarlett Johansson μπορεί να φοβάται τη σύγκριση.