Kérastase Elixir Ultime Grand Crus: μια νέα συλλογή-αριστούργημα

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus: μια νέα συλλογή-αριστούργημα

Τρία έλαια φροντίδας για τα μαλλιά, είναι ό,τι πιο φίνο, πολυτελές και ευεργετικό έχουμε δοκιμάσει 

Για το cult πλέον, ελιξίριο μαλλιών Elixir Ultime της Kérastase δεν χρειάζονται πολλά λόγια- μόνο να θυμίσουμε πως ήταν ουσιαστικά το πρώτο που άνοιξε αυτή την κατηγορία στην φροντίδα των μαλλιών και όχι απλά μας έκανε να ξεπεράσουμε τον φόβο μας για τον όρο "έλαιο" και τη χρήση του στα μαλλιά αλλά να το βάλουμε στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας, από το μπάνιο μέχρι την beach bag.

Σήμερα η Kérastase ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχυ, εξελίσσει την best by test φόρμουλα του Elixir Ultime και παρουσιάζει μια συλλογή 3 νέων ελαίων, την Kérastase Elixir Ultime Grand Crus. Και μόνο το "Grand Crus" δίνει μια πρώτη γεύση για το concept της συλλογής: σπάνια, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα από όλες τις γωνιές του κόσμου, τα οποία δεν μπορούν να δημιουργηθούν τεχνητά στα εργαστήρια, συνδυάζονται με το πρωτοποριακό σύμπλοκο Oleo-Complexe σε τρεις φόρμουλες ειδικά μελετημένες για διαφορετικούς τύπους μαλλιών. Όμως δεν είναι μόνο αυτό- κάθε έλαιο της σειράς Grand Crus έχει τη δική του, εκλεπτυσμένη ευωδιά πίσω από την οποία κρύβεται ένας διάσημος αρωματοποιός!

Το Grand Cru Elixir Ultime για Λεπτά και Ευαισθητοποιημένα Μαλλιά βασίζεται στο εκχύλισμα από τριαντάφυλλο Millenium που συλλέγεται από την Προβηγκία. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ενισχυμένο με αντηλιακά φίλτρα και με εξαιρετικά ελαφριά υφή, προσφέρει στα μαλλιά θρέψη, τόνωση και αναζωογόνηση ενώ τα αγκαλιάζει με μια ευωδιά που συνδυάζει λουλούδια με lime και κάρδαμο. Το Grand Cru Elixir Ultime για Εξασθενημένα Μαλλιά, έχει στην καρδιά του το εκχύλισμα του Immortal Moringa, γνωστού και ως "Δέντρου της Ζωής" που βρίσκεται στην Ινδία. Πλούσιο σε βιταμίνη Α&C,συγκεντρώνει υψηλά επίπεδα από μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο και επαναφέρει την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών- όσο για την ευωδιά του, συνδυάζει oriental νότες με βανίλια και την οξύτητα των εσπεριδοειδών, σε ένα τονωτικό κοκτέιλ. Το Grand Cru Elixir Ultime για Βαμμένα Μαλλιά περιέχει εκχύλισμα από Αυτοκρατορικό Τσάι, με υψηλή συγκέντρωση σε φλαβονοειδή που προστατεύουν το χρώμα από την οξείδωση και διατηρούν τη λάμψη του, ενώ το άρωμά του είναι ένας συνδυασμός από περγαμόντο, λευκά λουλούδια, τριαντάφυλλο και πατσουλί.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το δικό σας Kérastase Elixir Ultime Grand Cru:

- Πριν το λούσιμο: Πάρτε ελάχιστη ποσότητα και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών, για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα των προϊόντων styling και για βαθιά θρέψη.
- Πριν το χτένισμα: Για μεταξένιο αποτέλεσμα απλώστε μια -δυο σταγόνες σε όλο το μήκος των μαλλιών, με έμφαση στις ευαισθητοποιημένες ζώνες.
- Μετά το χτένισμα: Για να εξασφαλίσετε πειθαρχία και λάμψη
- Για φρεσκάρισμα: Λίγες σταγόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκούν για να αναζωογονήσουν τα μαλλιά και να τα τυλίξουν με μια υπέροχη ευωδιά, σα να φοράτε ένα ελαφρύ άρωμα μαλλιών.


Την συλλογή Kérastase Elixir Ultime Grand Crus θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kérastase, όπως το LULU, Μπουμπουλίνας 24, Πειραιάς, τηλ: 210-4296550.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην facebook page της Kérastase.