H Betty Boop και η Daria Werbowy μιλάνε με... τα μάτια!

H Betty Boop και η Daria Werbowy μιλάνε με... τα μάτια!

Στο απολαυστικό short film της Lancôme για τη νέα Hypnôse Star Mascara

«All stars have a secret» λέει η λατρεμένη Betty Boop στη Daria Werbowy, και της αποκαλύπτει τα μυστικά της μέσα στο 1,5 λεπτό όπου τα δύο αυτά εκθαμβωτικά θηλυκά πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Lancôme για την Hypnôse Star Mascara.

Στο σενάριο αυτού του short film- που υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Joann Sfar- η Werbowy (ντυμένη με ένα ultra sexy, αστραφτερό μακρύ φόρεμα) είναι μια πολλά υποσχόμενη ενζενί που προσπαθεί να πει την χαρακτηριστική ατάκα της Betty Boop «boop-oop-a-doop» αλλά δεν τα καταφέρνει. Ζητάει, λοιπόν, τις συμβουλές της διαχρονικής σταρ, η οποία είναι στο χώρο «από τότε που υπάρχει το black and white» όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά, κάνοντας ένα ρετούς στο μακιγιάζ της Daria. «Όλες οι σταρ έχουν ένα μυστικό- απλά πες το με τα μάτια».

Και τότε αποκαλύπτει τη νέα μάσκαρα της Lancôme, Hypnôse Star, το supermodel περνάει τις βλεφαρίδες της με μια γενναία στρώση και βρίσκει την αυτοπεποίθηση που ψάχνει. «Δεν είναι μόνο τα λόγια που έχουν σημασία« λέει η Betty Boop. «Έχεις το look. Είσαι μια σταρ τώρα».

Έτσι, οι δύο πρωταγωνίστριες αποχωρούν από το πλατό, κουβεντιάζοντας για άντρες- cartoon και πραγματικούς...