Pantene Pro-V Hair of the Year 2012

Pantene Pro-V Hair of the Year 2012

Λάβετε μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό της χρονιάς!

Από σήμερα, το Pantene Pro-V σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε τη λάμψη σας και τον πιο όμορφο εαυτό σας μέσα από τον διαγωνισμό Pantene Pro-V Hair of the Year 2012, που τρέχει στο faceboook.

Η διαδικασία είναι απλή: δηλώνετε συμμετοχή στη νέα σελίδα Pantene Pro-V στο Facebook ανεβάζοντας μία φωτογραφία που να αναδεικνύει τα λαμπερά, απαλά, υγιή μαλλιά σας καθώς και τις εντυπώσεις σας για το πώς άλλαξαν τα μαλλιά σας χάρη στο Pantene Pro-V. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να αποφασίσουν ποιες θα φτάσουν στον τελικό του «Pantene Pro-V Hair of The Year 2012», ψηφίζοντας εκείνη που τους αρέσει περισσότερο και διεκδικόντας ταυτοχρονα από ένα ipod nano ή ένα ipad στις κληρώσεις που θα γίνονται κάθε βδομάδα!

Οι 10 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα τεθούν στην κρίση της επιτροπής με επικεφαλής τον Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη, για να αναδειχθούν οι 2 μεγάλες νικήτριες, οι οποίες θα κερδίσουν τις συναρπαστικές στιγμές μιας επαγγελματικής φωτογράφησης σε περιοδικό, τη συμμετοχή σε events και τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και λάμψης σε videos του Pantene Pro-V.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου - μήπως ο τίτλος "Pantene Pro-V Hair of the Year 2012" ανήκει σε εσάς;



Διαβάστε ακόμα:

Μαλλιά στην... εντατική!