Kérastase στην παραλία

Kérastase στην παραλία

Για τέλεια φροντίδα κάτω από τον ήλιο και... άψογο στυλ! 

huile-soleil

Καλοκαίρι, διακοπές και Kérastase Soleil πηγαίνουν χέρι χέρι εδώ και χρόνια! Η best seller σειρά περιποίησης έχει πλέον εξειδικευτεί τόσο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε σε αυτήν το κατάλληλο προϊόν φροντίδας για τον τύπο των μαλλιών σας, τόσο κάτω από τον ήλιο όσο και επιστρέφοντας από την παραλία.


Και επειδή, η σωστή περιποίηση των μαλλιών το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντική για να εξασφαλίσετε την υγεία, τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματός τους (αν έχετε βαμμένα μαλλιά) σας προτείνουμε να ρίξετε στην βαλίτσα των διακοπών σας τα απαραίτητα και θα βγείτε διπλά κερδισμένη: φέτος, με αγορά προϊόντων Kérastase Soleil, η αγαπημένη εταιρεία σας δίνει δώρο μια ultra chic τσάντα για την παραλία και τις καλοκαιρινές βόλτες σας! Και φυσικά, θα είστε σίγουρες πως προσφέρετε στα μαλλιά σας την πιο high end φροντίδα, καθώς οι φόρμουλες της σειράς προσφέρουν τριπλή ενίσχυση ενάντια στον ήλιο: το φίλτρο Photo-Defense παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και αποτρέπει την απώλεια του χρώματος, τα Ceramides ενισχύουν και αναδομούν την τρίχα, ενώ τα mineral oils και το vegetable wax δρουν κατά της υγρασίας και προστατεύουν από το φριζάρισμα.



Για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες φόρμουλες, η Kérastase Soleil έχει χωρίσει τα προϊόντα της σε 3 δείκτες, ανάλογα με τον βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών. Έτσι, αν έχετε λίγο ευαισθητοποιημένα μαλλιά (δηλαδή, φυσικά μαλλιά και μαλλιά βαμμένα στον ίδιο τόνο) σας ταιριάζει το Index 1- επιλέξτε ανάμεσα στο λάδι Huile Céleste για κανονικά μαλλιά ή το σπρέι Micro-Voile Protecteur για βαμμένα/λεπτά μαλλιά και ολοκληρώστε με το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και το γαλάκτωμα Lait Richesse. Για μέτρια ευαισθητοποιημένα μαλλιά (βαμμένα) προορίζονται τα προϊόντα του Index 2: για προστασία επιλέξτε το Huile Lactée, ένα διφασικό λάδι για βαθιά θρέψη και anti-frizz φροντίδα, και ολοκληρώστε την περιποίηση με το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και τον ορό λάμψης και επανόρθωσης Sérum Apres-Soleil. Τέλος, για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά (μαλλιά με ανταύγειες ή ξανοιγμένα) επιλέξτε τη φροντίδα του Index 3, δηλαδή την πιο ενισχυμένη ρευστή κρέμα υψηλής προστασίας Aqua-Seal, το σαμπουάν Bain Apres-Soleil και για πιο εντατική θρέψη τη μάσκα προστασίας και ανανέωσης Masque UV Défense Active.