Η Gwyneth Paltrow στην καμπάνια για το νέο άρωμα Hugo Boss

Η Gwyneth Paltrow στην καμπάνια για το νέο άρωμα Hugo Boss

Δείτε τη φωτογράφηση και το διαφημιστικό σποτ που μόλις κυκλοφόρησαν

Το Μάιο πληροφορηθήκαμε για τη νέα συνεργασία της σταρ στην beauty industry ως πρόσωπο του αρώματος Boss Nuit Pour Femme και μόλις κυκλοφόρησε η εν λόγω καμπάνια για την τηλεόραση και τα περιοδικά.

Σε αυτήν, η Gwyneth εμφανίζεται φορώντας ένα one shoulder μικρό μαύρο φόρεμα Hugo Boss, με sexy βραδινό μακιγιάζ και τα μαλλιά της σε πολύ απαλά waves, με μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι- μια ultra chic εμφάνιση σύμφωνα με τη φιλοσοφία του οίκου αλλά και το μίνιμαλ στυλ της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού. Η ίδια περιγράφει το άρωμα ως «το τέλειο βραδινό ελιξίριο γιατί είναι σαγηνευτικό και ταυτόχρονα πολύ elegant». Αυτό είναι εξάλλου και το concept της καμπάνιας, ότι το μόνο που χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις τα βλέμματα με την κομψότητα και τον αισθησιασμό σου, είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα και το Boss Nuit Pour Femme.

«Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που με επέλεξαν να είμαι το πρόσωπο του Boss Nuit Pour Femme» είχε δηλώσει η Gwyneth. «Για μένα, η γυναίκα Hugo Boss είναι φιλόδοξη και κυνηγάει αυτό που θέλει αλλά συγχρόνως ισορροπεί ανάμεσα στη δύναμη και την θηλυκότητα- χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι έχω και εγώ».

Δείτε το διαφημιστικό σποτ στο video που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμα:

Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Μέσα στο νέο τους σπίτι

Κάντο όπως η Gwyneth

Gwyneth Paltrow- Ellen Degeneres μαζί στην κουζίνα