Μια πούδρα που κάνει πολλά!

Μια πούδρα που κάνει πολλά!

Η Face Powder Cream της Rubens θα σας λύσει τα χέρια

Η κρέμα πούδρα της Rubens Avgers cosmetics είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, κατοχυρωμένο με ευρεσιτεχνία για την πρωτότυπη σύνθεσή του, βραβευμένο για την άριστη ποιότητά του και είναι multitask: διαθέτει δηλαδή όλα όσα ζητάμε από ένα καλλυντικό για να μπει στην καθημερινότητά μας.


Η Face Powder Cream καλύπτει συγχρόνως 4 διαφορετικές ανάγκες: πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα (βάση) εμπλουτισμένη με φυσική αντηλιακή προστασία, η οποία περιέχει συστατικά που καταπραΰνουν και βοηθούν την ακνεϊκή και ερεθισμένη επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα ματ, ομοιόμορφο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα για ολόκληρη την ημέρα, ως εξαιρετική πούδρα που είναι.

Θα την βρείτε σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις, και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει αλλά και το τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσετε, ως απλή κρέμα δηλαδή ή ως make up (πάντα σε καθαρή επιδερμίδα). Απλώνοντας τη θα νιώσετε πως γίνεται ένα με το δέρμα μέσα σε δευτερόλεπτα, χαρίζει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση άνεσης και ματ, ομοιόμορφο αποτέλεσμα ενώ μπορείτε να είστε σίγουρη πως το πρόσωπό σας απολαμβάνει την ενυδάτωση που χρειάζεται ενώ οι ατέλειες μειώνονται σταδιακά.

Η κρέμα-πούδρα της Rubens δεν περιέχει Parabens & αρώματα με αλλεργιογόνες ουσίες, παρά μόνο αγνές πρώτες ύλες.


Τα προϊόντα της Rubens θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.rubenscosmetics.gr