Camila Alves: Δύο αγαπημένα της μυστικά ομορφιάς

Camila Alves: Δύο αγαπημένα της μυστικά ομορφιάς

Η κυρία McConaughey πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Macy's και μίλησε στο Stylelist.com

Η Βραζιλιάνα καλλονή- η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Matthew McConaughey- μίλησε μεταξύ άλλων για δύο πολύτιμα μυστικά για μακιγιάζ και μαλλιά, που έμαθε από τους επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της.


«Μου αρέσουν οι μπούκλες», είπε στη συνέντευξή της στο site Stylelist «αλλά όταν χρησιμοποιείς το σίδερο σε όλο το μήκος της τούφας μέχρι επάνω, δίνει ένα αποτέλεσμα πολύ στημένο». Η λύση που έχει μάθει και πλέον εφαρμόζει όταν φτιάχνει μόνης της τα μαλλιά της; «Παίρνω μικρές τούφες, τις τυλίγω στο σίδερο για μπούκλες για λίγα δευτερόλεπτα και καθώς τις αφήνω τραβάω το σίδερο ελαφρά προς τα έξω. Έτσι πετυχαίνω το ανεπιτήδευτο, beachy look που μου αρέσει πολύ!»


Αλλά και στο μακιγιάζ έχει μάθει ένα ενδιαφέρον κόλπο: «Αν το ένα σας μάτι δείχνει πιο μικρό από το άλλο- εμένα μου συμβαίνει όταν είμαι κουρασμένη και τότε φαίνεται πολύ- δοκιμάστε το trick που μου έμαθε ένας makeup artist: τονίστε με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι το μάτι που δείχνει μικρότερο, γιατί με αυτό τον τρόπο το κάνετε να δείχνει πιο "ανοιχτό". Και μετά, χρησιμοποιήστε ένα καφέ μολύβι για να τονίσετε το άλλο σας μάτι- έτσι δημιουργείτε ένα οπτικό εφέ που φέρνει ισορροπία στο πρόσωπό σας.»



Διαβάστε ακόμα:


Οχτώ (πιθανοί) λόγοι που ο Matthew McConaughey δεν φορά σχεδόν ποτέ μπλούζα

Ο Matthew McConaughey μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων

H σύντροφος του Matthew McConaughey εντυπωσιάζει