Golden Protect: η νέα αντηλιακή σειρά της Garnier Ambre Solaire

Golden Protect: η νέα αντηλιακή σειρά της Garnier Ambre Solaire

Για υπέροχο, χρυσαφένιο μαύρισμα και προστασία

Δημιουργήθηκε για τις πρώτες μέρες της ηλιοθεραπείας, για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκτήσει γρήγορα και με ασφάλεια ένα όμορφο sunkissed χρώμα- όμως είναι τόσο υπέροχη αντηλιακή σειρά που σίγουρα θα παραμείνει στην beach bag σας για όλες τις διακοπές σας.


Ο λόγος για την Golden Protect της Garnier Ambre Soleil, τη νέα αντηλιακή σειρά που προσφέρει προστασία ενώ ταυτόχρονα είναι και μια πραγματική τελετουργία ομορφιάς, καθώς είναι εμπλουτισμένη με λάδι Moνόι κι επιχρυσωμένα μαργαριτάρια. Το λάδι Μονόι (σημαίνει «ιερό λάδι») προέρχεται από άνθος Τιαρέ της Ταϊτής και των νησιών Cook, το χρησιμοποιούσαν για χιλιάδες χρόνια οι θρησκευτικές φυλές των Mαχόι ενώ οι γυναίκες της Πολυνησίας περιποιούνται με αυτό την επιδερμίδα και τα μαλλιά τους, καθώς είναι απο τα πιο ευεργετικά συστατικά για θρέψη και ενυδάτωση. Τα επιχρυσωμένα μαργαριτάρια που επίσης πρωταγωνιστούν στη σειρά Golden Protect αποτελούνται από πυρήνα οξειδίου του τιτανίου και ένα χρωστικό κέλυφος, που αντακαλά το φως του ήλιου, ντύνοντας την επιδερμίδα με μια διακριτική, χρυσαφένια λάμψη.


Και βέβαια, κάθε φόρμουλα Golden Protect παρέχει τέλεια προστασία ενάντια στις ακτίνες UVAκαι UVB χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoryl SX που περιέχει. Η σειρά περιλαμβάνει 3 δείκτες αντηλιακής προστασίας για να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας: SPF 10, SPF 20, SPF 30.