Κατερίνα Λέχου: Η νέα μούσα του Pantene Pro-V

Κατερίνα Λέχου: Η νέα μούσα του Pantene Pro-V

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της ανανεωμένης σειράς Aqua Light για Ανάλαφρα Μαλλιά

Η... ριζική ανανέωση του Pantene Pro-V ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι και συνεχίζεται με τη νέα σεζόν και μια ακόμα ενδιαφέρουσα συνεργασία: η Κατερίνα Λέχου, μια λαμπερή γυναίκα που ενσαρκώνει αυτό που ονομάζουμε "ελληνική ομορφιά" αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της επικοινωνίας της εντελώς ανανεωμένης σειράς Pantene Pro-V Aqua Light για Ανάλαφρα Μαλλιά.


Απόλυτα εξειδικευμένη για τις ανάγκες της λεπτής τρίχας, η συγκεκριμένη σειρά κέρδισε την εμπιστοσύνη της Κατερίνας Λέχου, όπως δήλωσε και η ίδια: «Τα βασικό χαρακτηριστικό των μαλλιών μου είναι η λεπτή τρίχα και έτσι νιώθω ότι βαραίνουν εύκολα, χάνουν τον όγκο τους, ενώ όποιο χτένισμα και αν κάνω, δε διαρκεί πολύ. Γι' αυτό χρειάζομαι μια πραγματικά καλή σειρά περιποίησης, όπως η Pantene Pro-V Aqua Light. Με βοηθά να διαρκεί ο όγκος τους, να είναι ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Γι' αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ».


Ποια είναι η ιεροτελεστία που ακολουθεί η γνωστή ηθοποιός; «Το μυστικό για όμορφα μαλλιά είναι η περιποίηση σε 4 βήματα. Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός, λούζομαι με το σαμπουάν Aqua Light. Δεύτερο η ενυδάτωση, το conditioner δηλαδή της ίδιας σειράς που είναι απαραίτητο σε κάθε λούσιμο. Τρίτο η εντατική περιποίηση, που μπορεί να χρησιμοποιήσω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, με την Ελαφριά Μάσκα Περιποίησης 2 λεπτών που περιποιείται τα μαλλιά μου σε βάθος και τα προστατεύει ενάντια στη φθορά. Και το τέταρτο βήμα, βέβαια, η προστασία τους με εξειδικευμένα προϊόντα που δε χρειάζονται ξέβγαλμα και μπορώ να τα χρησιμοποιώ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπως το Conditioner σε μορφή Αφρού-24 ώρες».


Για την Κατερίνα Λέχου « τα όμορφα μαλλιά πρέπει είναι απαλά, λαμπερά, υγιή, γεμάτα ζωντάνια. Να κινούνται, να είναι ανάλαφρα, να μην είναι στυλιζαρισμένα σε κάθε κίνηση. Ευτυχώς, η σειρά Pantene Pro-V Aqua Light περιποιείται τα μαλλιά μου όπως προϊόντα 5πλάσιας τιμής, χωρίς να τα βαραίνει».Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της!