H Kate Bosworth γίνεται πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών

H Kate Bosworth γίνεται πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών

Άλλη μια star/style icon στην βιομηχανία της ομορφιάς 

Η Kate Bosworth αυτή τη σεζόν βρέθηκε κάμποσες φορές στα catwalks της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ως guest στα shows των Cushnie et Ochs, Prabal Purung, Theory, Altuzarra και Proenza Schouler, αποκάλυψε πως ετοιμάζει δική της σειρά ρούχων και τώρα μαθαίνουμε πως έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία καλλυντικών SK-II για να είναι το νέο της πρόσωπο.


Η αλαβάστρινη, άψογη επιδερμίδα και το ντελικάτο, μίνιμαλ στυλ της ταιριάζουν με το προφίλ της Ιαπωνικής μάρκας- αν κρίνουμε από την Cate Blanchett η οποία υπήρξε η πρώτη της πρέσβειρα και θα συνεχίσει να είναι μαζί με την Bosworth. Όπως τόνισε και η Γενική Διευθύντρια της SK-II Parinda Hasdarngkul: «H Kate Bosworth είναι η επιτομή της κλασικής ομορφιάς που αντιπροσωπεύει η SK-II και την καλωσορίζουμε ως πρέσβειρά μας σε όλο τον κόσμο».


Βασικό συστατικό των προϊόντων SK-II, που έκανε το brand να βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα των beauty addicts, των celebrities και των beauty editors παγκοσμίως, είναι το "Pitera", ένα θαυματουργό συστατικό που βρίσκεται στο sake.



Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη- Estée Lauder: μαζί στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Lea Michelle: το νέο πρόσωπο της L'Oréal Paris

Emma Stone-Halle Berry: Διάβασε τα χείλη τους!