Βάση, makeup και concealer σε ένα προϊόν; Γίνεται!

Βάση, makeup και concealer σε ένα προϊόν; Γίνεται!

Είναι το έξυπνο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation και έχει την υπογραφή της Max Factor  

«Ως επαγγελματίας make-up artist ξέρω ότι το μυστικό για τέλεια κάλυψη με διάρκεια απαιτεί 3 βήματα: πρώτα τη χρήση μιας καλής βάσης, στη συνέχεια την εφαρμογή του make-up και τέλος το concealer για να καλυφθεί απόλυτα κάθε ατέλεια», λέει η Pat McGrath, η διάσημη makeup artist (την "παρακολουθούμε" backstage στα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας) και Global Creative Design Director της Max Factor.

«Χάρη στο νέο έξυπνο προϊόν της Max Factor, το Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, τα 3 αυτά διαφορετικά βήματα ενσωματώθηκαν σε 1, ώστε το να δημιουργήσετε μια τέλεια, ομοιόμορφη επιδερμίδα να είναι πανεύκολο! Επιπλέον πραγματικά αγαπώ το πόσο εύκολα εφαρμόζεται αυτό το νέο προϊόν. Έχει μια ανάλαφρη σύνθεση που επιτρέπει να απλώνουμε όσο ακριβώς χρειάζεται για να επιτύχουμε την επιθυμητή κάλυψη, χρησιμοποιώντας είτε τα δάχτυλα είτε ένα ειδικό σφουγγαράκι.»


Πράγματι, αυτή η multitask φόρμουλα είναι must για το νεσεσέρ σας, γιατί είναι το Α σε οποιδήποτε look από το πιο φυσικό, nude μέχρι το πιο glam. Ακριβώς επειδή συνδυάζει βάση, make-up με δείκτη προστασίας και concealer κάνετε μία κίνηση αντί για τριες, κερδίζοντας χρόνο και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άψογο αποτέλεσμα και έξτρα διάρκεια. Χάρη στην ειδική τεχνολογία του, το Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation της Max Factor προετοιμάζει αρχικά την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ανάλαφρη βάση. Στη συνέχεια, ειδικά μικροσωματίδια προσφέρουν προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ιδρώτας και η λιπαρότητα, διορθώνοντας και διατηρώντας το αποτέλεσμα στη διάρκεια της μέρας, αποτρέποντας τις γυαλάδες. Τέλος, η σύνθεση του make-up προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη με ματ αποτέλεσμα χάρη στα ειδικά σωματίδια απορρόφησης της λιπαρότητας, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη.


To νέο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation της Max Factor κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις: Warm Almond 45, Beige 55, Sand 60, Golden 75, Soft Honey 77, Bronze 80.