Τώρα: H Kristen Stewart live στο Queen.gr!

Τώρα: H Kristen Stewart live στο Queen.gr!

Συντονιστείτε μαζί μας στις 22.00 και παρακολουθείστε ζωντανά τη συνέντευξη της νέας μούσας του οίκου Balenciaga

Σήμερα, για 30 λεπτά, η Kristen Stewart, πρόσωπο του καινούριου αρώματος Florabotanica του οίκου Balenciaga θα δώσει συνέντευξη την οποία εξασφαλίσαμε σε livestreaming.


Η συνέντευξη θα γίνει στο Los Angeles, θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρα Ελλάδος και θα τη συντονίζει η Γαλλίδα Fashion Editor Virginie Mouzat, η οποία θα κάνει ερωτήσεις στην Kristen για τον ρόλο της ως μούσα του οίκου.


Μάλιστα στη συνέντευξη μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς: μπείτε στο site του οίκου www.balenciagafragrance.com, υποβάλλετε την ερώτησή σας online - προλαβαίνετε ακόμα!- και μπορεί να ειναι η δική σας ανάμεσα στις 20 ερωτήσεις που θα επιλεχθούν για να απαντήσει η Kristen Stewart! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα λάβετε δώρο από τον οίκο Balenciaga και ένα άρωμα Florabotanica.


Σημειώστε πως από αυτή τη Δευτέρα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες θα βρείτε το Florabotanica αποκλειστικά στο Attica!


Λάβετε θέσεις και παρακολουθήστε το livestreaming εδώ:


{iframe}http://cdn.livestream.com/embed/florabotanica?layout=4&color=0xe7e7e7&autoPlay=false&mute=false&iconColorOver=0x888888&iconColor=0x777777&allowchat=true&height=329&width=570|578|400{/iframe}