Jeans που κάνουν καλό στο δέρμα σου; Ναι, υπάρχουν!

Jeans που κάνουν καλό στο δέρμα σου; Ναι, υπάρχουν!

Άλλος ένας λόγος για να μην αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου denim

Είναι μια είδηση που μόλις κυκλοφόρησε, ένα εντελώς καινούριο concept που μας ενθουσίασε: denim που κάνει καλό στο δέρμα! Σύμφωνα με το WWD, η Wrangler και η Mohicano Jeans ετοιμάζουν η κάθε μία τη δική σειρά "Denim Therapy", δηλαδή jeans που όταν τα φοράμε όχι μόνο θα κολακεύουν τη σιλουέτα αλλά θα φροντίζουν και την επιδερμίδα μας, προσφέροντας ενυδάτωση και βοηθώντας στην ανανέωση των κυττάρων!


Το μυστικό αυτών των skincare jeans; Η Aloe Vera. «Η συλλογή Denim Therapy δημιουργήθηκε με την τελευταία τεχνολογία, με την οποία ενσωματώθηκαν μικρομόρια aloe vera στις ίνες βαμβακιού του denim», εξήγησε ο Ricardo Cuevas, brand manager της Mohicano συμπληρώνοντας: «Όταν αυτά τα μικρομόρια έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, της προσφέρουν βιταμίνες, αμινοξέα, ένζυμα και αντιοξειδωτικά... Αυτά τα συστατικά ενισχύουν την ανάπτυξη των κυττάρων, του κολλαγόνου και της ελαστίνης». Έρευνες σε 160 γυναίκες που φόρεσαν τα αντίστοιχα jeans της Wrangler έδειξαν πως τα 2/3 όσων τα δοκίμασαν δήλωσαν πως οι μηροί τους ήταν "πιο ελκυστικοί" μετά από 4 εβδομάδες όπου τα φόραγαν καθημερινά.


Όμως υπάρχει ένα μειονέκτημα: ότι τα μόρια της aloe vera αντέχουν μέχρι 40 πλυσίματα μόνο. Η μεν Wrangler το έλυσε δημιουργώντας ένα spray με το οποίο τα jeans "επαναφορτίζονται" με τα ενυδατικά μικρομόρια της αλόης όμως η Mohicano δεν έχει ακόμα κάνει τη δική της πρόταση. Όπως και να'χει, αυτή η ιδέα σαφώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο beaute μας και περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.