Top beauty secrets

Top beauty secrets

Από δύο top models, την Karlie Kloss και την Joan Smalls

Ενώ ετοιμάζονταν για να ανέβουν στο catwalk της Victoria's Secrets, τα δύο διάσημα μοντέλα αποκάλυψαν μικρά μυστικά ομορφιάς που έμαθαν δουλεύοντας με τα κορυφαία ονόματα του χώρου, όλα αυτά τα χρόνια.


«Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς καλά προϊόντα, αυτό κάνει τη διαφορά», είπε η Karlie Kloss. «Ο hairstylist Orlando Pita χρησιμοποιεί αυτό το τέλειο πιστολάκι, το Τ3, το πήρα και εγώ και το χρησιμοποιώ στο σπιτι. Επίσης, το να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου με το ψαλιδάκι- αυτό, κάνει τεράστια διαφορά. Γενικά, είναι κάποιες λεπτομέρειες και ορισμένα απίθανα προϊόντα που έχουν σημασία. Α, και τα καλά πινέλα! Πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα πινέλα μακιγιάζ- είναι από τα προϊόντα στα οποία έχω "επενδύσει"».


Για την Joan Smalls, ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα μυστικά ομορφιάς που έχει μάθει «είναι το blelnding και το highlighting στο μακιγιάζ, σε σημΕία κλειδί του προσώπου. Όσο για την φροντίδα της επιδερμίδας, η σωστή ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Χρησιμοποιώ την Advanced Night Repair Cream της Estée Lauder τη νύχτα αλλά και το πρωί, που την αναμειγνύω με την κρέμα ημέρας μου- δεν ξεχνώ ποτέ να τη φορέσω κάτω απο το μακιγιάζ, γιατί το σωστά ενυδατωμένο δέρμα κάνει τη διαφορά. Αν η επιδερμίδα είναι ξηρή, τότε το μακιγιάζ "σπάει" πιο εύκολα».


Η Karlie Kloss μίλησε όμως και για το καινούριο της καρέ:« Έκανα ένα αποκλειστικό story για την Vogue και ήθελα πολύ μια αλλαγή. Είμαι ενθουσιασμένη και πιστεύω πως είναι πολύ chic και sexy και ότι η ζωή μου είναι πολύ πιο εύκολη τώρα που τα μαλλιά μου είναι πιο κοντά».



Διαβάστε ακόμα:

Ετοιμάζεστε για interview; Δείτε τις συμβουλές της Bobbi Brown για το σωστό μακιγιάζ

Halle Berry: «Τα μαλλιά μου τα βλέπω σαν αξεσουάρ»

Beauty SOS: Μη χάσετε την ευκαιρία!