Shiseido Art Contest: Διαγωνισμός για νέους καλλιτέχνες

Shiseido Art Contest: Διαγωνισμός για νέους καλλιτέχνες

Η Shiseido γιορτάζει 140 χρόνια ομορφιάς και υψηλής αισθητικής, στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς

Συνεχίζοντας το όραμα του πρώτου προέδρου της μάρκας, Shinzo Fukuhara, για την Τέχνη και με αφορμή τον εορτασμό των 140 χρόνων, η Shiseido διοργανώνει τον διαγωνισμό «Shiseido ART Contest»: μέσα από την τέχνη και τη δημιουργικότητά τους, οι νέοι καλλιτέχνες καλούνται να αντικατοπτρίσουν τον μοναδικό κόσμο της Shiseido, την ιδιαίτερη φιλοσοφία και τις αξίες της, αλλά και την Ιαπωνική κουλτούρα μέσα από 3 έννοιες-κλειδί: Ομορφιά, «Omotenashi», Δυισμός.


Ο δημιουργός του οποίου το έργο θα αναδειχθεί πρώτο από την κριτική επιτροπή, θα λάβει το βραβείο των 3.000 ευρώ, ένα χρηματικό ποσό που θα λειτουργήσει ως αφετηρία προκειμένου να προχωρήσει τις σπουδές του, να δημιουργήσει ένα καινούργιο έργο ή μια έκθεση, πραγματοποιώντας το όνειρο του. Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 30 ετών και να είναι φοιτητές ή απόφοιτοι καλλιτεχνικής σχολής, ενώ οι τομείς δημιουργίας είναι η ζωγραφική, η φωτογραφία, τα comics, και η γραφιστική.


Η πρωτοβουλία αυτή της Shiseido έρχεται να προστεθεί στον κύκλο ενεργειών του κορυφαίου παγκοσμίου προγράμματος «Mirai Tsubaki» που σκοπό έχει να επισφραγίσει τη δέσμευση της μάρκας για τη δημιουργία ομορφιάς και ευεξίας, όχι μόνο μέσα από τα προϊόντα της αλλά και υποστηρίζοντας ομάδες ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Η επιλογή των δύο λέξεων για την ονομασία του προγράμματος «Mirai Tsubaki» εκφράζει την καρδιά και το όραμα της Shiseido, καθώς «Mirai» στα Ιαπωνικά σημαίνει «μέλλον» και «Tsubaki» είναι η Ιαπωνική ονομασία του λουλουδιού που είναι ευρύτερα γνωστό ως καμέλια- έβλημα της Shiseido.


Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον ελληνικό διαγωνισμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.shiseidoartcontest.gr


Διαβάστε ακόμα

Η ομορφιά γίνεται κόσμημα για καλό σκοπό

Shiseido Lacquer Rouge: πλούσιο χρώμα, αισθησιακή λάμψη

Στον μυστικό κήπο της Shiseido...