Breaking News: Ο Alber Elbaz δημιουργεί για τη Lancôme!

Breaking News: Ο Alber Elbaz δημιουργεί για τη Lancôme!

Μια σειρά μακιγιάζ που υπόσχεται ένα "καυτό" καλοκαίρι

Alber Elbaz-Lancôme: και μόνο αυτά τα δύο ονόματα αρκούν για να ταξιδέψουν τη φαντασία μας, να πυροδοτήσουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μας για το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους!


Ο Creative Director του οίκου Lanvin, ένα από τα πιο genius μυαλά στο χώρο της μόδας, ο οποίος αποθεώνει τη θηλυκότητα μέσα από τις δημιουργίες του και εξελίσσει την υψηλή ραπτική σε νέες κατευθύνσεις, μπαίνει και στην beauty industry δουλεύοντας σε ένα πολύ ενδιαφέρον project με την Lancôme.


« Ο Alber Elbaz είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως; Αλλά ακόμα περισσότερο, είναι ο πιο ταλαντούχος», εξηγεί η πρόεδρος της Lancôme Youcef S. Nabi. «Η αίσθηση της πολυτέλειας που τον χαρακτηρίζει, το όραμά του για τη θηλυκότητα αλλά και η τόλμη του, ταιριάζουν τέλεια με τις νέες αξίες του οίκου Lancôme. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και ευτυχείς αφού με εμάς μεταφέρει το δικό του σύμπαν στον κόσμο make-up, για πρώτη φορά».


Η ιδιαίτερα τολμηρή συλλογή Lancôme x Alber Elbaz θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 15 Ιουνίου 2013- προς το παρόν, απολαύστε το teaser video που μόλις κυκλοφόρησε και θα είμαστε stand by για περισσότερες πληροφορίες.