Red Alert!

Red Alert!

Το Nilaya Spa ετοίμασε ένα μενού θεραπειών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που.. χτυπάει κόκκινο

Το χρώμα που ξυπνά το πάθος και τις αισθήσεις, εμπνέει το Nilaya Spa το οποίο, για την Ημέρα των Ερωτευμένων, προτείνει υπέροχες θεραπείες που ανανεώνουν σώμα και πνεύμα.


Το κόκκινο τριαντάφυλλο πρωταγωνιστεί στην Red Rose Kiss, μια ελκυστική αρωματοθεραπεία με στόχο την πνευματική χαλάρωση αλλά και τη λάμψη της επιδερμίδας. Ένα βαθύ peeling, ένα απολαυστικό massage σε όλο το σώμα και μια πλούσια μάσκα, με πρωταγωνιστές τα αιθέρια έλαια από κόκκινα ροδοπέταλα περιποιούνται με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα, ενώ η διακριτική ευωδιά αυτών των ευγενικών, θηλυκών λουλουδιών θα σας τυλίγει διακριτικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θεραπεία Red Rose Kiss διαρκεί 60' και κοστίζει από 60,00 ευρώ (από αρχική τιμή 80 ευρώ)


Η Red Valentine είναι μία θεραπεία για δύο! Στη μεγάλη, διπλή καμπίνα του Nilaya Spa οι ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας φλερτάρουν με το πλούσιο άρωμα των «φρούτων του πάθους», σε ένα υπέροχο treatment: ξεκινά με peeling από κόκκους πραγματικής σοκολάτας και ακολουθεί ένα χαλαρωτικό massage με μείγμα αιθέριων ελαίων από φρούτα του πάθους. Το πακέτο ολοκληρώνεται στο Jacuzzi του Nilaya Spa με το Gift Basket από σαμπάνια, κεριά, σοκολατάκια και φρούτα, επιβραβεύοντας την επιλογή σας. (Το εορταστικό πακέτο Red Valentine διαρκεί 110' και κοστίζει €240,00 / ζευγάρι).


(Info: Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά, τηλ: 210 8001130, www.nilaya.gr)