Η Fresh Line "φτιάχνει βαλίτσες" για Αγγλία

Η Fresh Line "φτιάχνει βαλίτσες" για Αγγλία

Η γνωστή εταιρία καλλυντικών υπέγραψε συνεργασία με την βρετανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων House of Fraser

Τέτοια νέα θέλουμε να μαθαίνουμε μόνο, να γεμίζουμε χαμόγελα και αισιοδοξία: η Fresh Line πάτησε το πόδι της στην Αγγλία και είναι έτοιμη να κατακτήσει τη βρετανική αγορά!

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, η εταιρεία υπέγραψε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα House of Fraser, αρχικά από δύο σημεία πώλησης στο Λονδίνο, στις πολυσύχναστες περιοχές Victoria και City. Αυτή η συμφωνία θεωρείται μεγάλη εμπορική επιτυχία για τη Fresh Line, καθώς το House of Fraser συγκαταλέγεται στα 5 πιο δημοφιλή πολυκαταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και αριθμεί 63 καταστήματα με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 1,3 δισεκατομμυρίων στερλινών.

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεχούς διαπραγμάτευσης κατορθώσαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, αλυσίδα πολυκαταστημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε τα προϊόντα μας να ταξιδεύουν σε ολοένα και περισσότερες χώρες» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fresh Line, κυρία Ναταλί Βαγιωνή.

Για την ιστορία, η Fresh Line είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών χειροποίητων καλλυντικών από το 1992, παράγει σήμερα πάνω από 400 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διατηρεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων με 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται στη Γερμανία, Ρωσία, Κύπρο, Καζακστάν, Αρμενία, Αλβανία, Ουκρανία, Τουρκία, το Hong Kong, το Μακάο και το Ηνωμένο Βασίλειο, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.

Διαβάστε ακόμα

Gourmet βάλσαμο για ταλαιπωρημένα χέρια

Fresh Line: λέει "στοπ" στις ρυτίδες

Επιδερμίδα... στην εντατική!