Μια κίνηση πριν τον ύπνο για υπέροχα, λαμπερά μαλλιά!

Μια κίνηση πριν τον ύπνο για υπέροχα, λαμπερά μαλλιά!

Η Leave-on Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας του Keratinology by Sunsilk αναλαμβάνει τη φροντίδα τους ενώ κοιμάστε 

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να μια πολύ καλή αφορμή να ξεκινήσετε να περιποιείστε και τα μαλλιά σας το βράδυ, όπως κάνετε και με την επιδερμίδα σας: στο ολοκαίνουριο Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά του Keratinology by Sunsilk βρήκαμε την θαυμάσια Leave-On Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την εντάξετε στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας.

Χάρη στο συνδυασμό κερατίνης και θρεπτικών συστατικών που περιέχει, και στην ειδικά μελετημένη δομή της, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στη θρέψη και την αναδόμησή της κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου. Και δεν χρειάζεστε πάνω από 2 λεπτά για αυτή την κίνηση φροντίδας: πιέστε την αντλία της Κρέμας Αναδόμησης Νύχτας 3-5 φορές (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας) και απλώστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά από τη μέση έως τις άκρες.

Η σύνθεσή της είναι τόσο ελαφριά που απορροφάται αμέσως από την τρίχα, δεν αφήνει υπολείμματα, και δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί το πρωί. Εσείς κλείστε τα μάτια, ονειρευτείτε και αφήστε την ευεργετική σύνθεσή της να επαναφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη στα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμα

Keratinology by Sunsilk: Το νέο θαύμα στη φροντίδα των μαλλιών, στην πιο προσιτή τιμή!