Μου μυρίζει... John Varvatos!

Μου μυρίζει... John Varvatos!

Τα αρώματα του διάσημου σχεδιαστή ήρθαν αποκλειστικά στα notosgalleries

Τα ανδρικά αρώματα John Varvatos, του σχεδιαστή που έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην fashion industry και έχει βραβευτεί για το έργο του, είναι το new entry στις αποκλειστικές συνεργασίες των notosgalleries.

Συγκεκριμένα θα βρείτε τις 4 αρωματικές σειρές του σχεδιαστή που έχουν γίνει best seller: το κλασικό άρωμα John Varvatos, το πρώτο της συλλογής, συνδυάζει νότες οικείες στη μύτη αλλά και πολύ ιδιαίτερες, είναι ένα άρωμα ξυλώδες και oriental, βασισμένο σε ένα blend από μπαχαρικά, ξύλα και μια ιδέα βανίλιας.

Το John Varvatos Vintage, είναι ένα αισθησιακό ελιξίριο, ζεστό και spicy, ένα κοκτέιλ από αψέντι, άγριο μάραθο, λεβάντα, ξύλα, νότες καπνού και δέρματος ενώ το Artisan, η αμέσως επόμενη δημιουργία του John Varvatos, είναι ένα mix εσπεριδοειδών και λουλουδιών που αφήνει ένα ξυλώδες, αρρενωπό αποτύπωμα στο τελείωμα. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του εκφράζεται ακόμα και μέσα από το μπουκάλι του, ένα φλασκί ντυμένο με rattan στο χρώμα της καραμέλας, σοφιστικέ και ξεχωριστό.

Τέλος, στο John Varvatos Artisan Black πρωταγωνιστούν οι αντιθέσεις. Αυτή η αναζωογονητική κολώνια ανοίγει με νότες από λεμόνι, σαγκουίνι, μαύρο βασιλικό και δυόσμο. Καθώς, όμως, περνάει η ώρα αναπτύσσει μια βαθιά, αρρενωπή δομή, αποκαλύπτοντας ένα chypre φοντο από γοητευτικές νότες ξύλου και δέρματος.