Bianca Balti: Η νέα μούσα του αρώματος Light Blue

Bianca Balti: Η νέα μούσα του αρώματος Light Blue

Ένα αστέρι των catwalks στην καμπάνια του θρυλικού αρώματος των  Dolce&Gabbana

Έρχεται για να πάρει τη θέση της ξανθιάς Anna Jagodzinska ως πρόσωπο του Light Blue - πάντα στο πλευρό του David Gandy, που παραμένει σταθερά πρωταγωνιστής στην ιστορία του best seller αρώματος.

«Η Bianca έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες Dolce&Gabbana αλλά βλέποντάς τη δίπλα στον David, αυτόματα φέρνει με την παρουσία της μια φρέσκια ενέργεια στο Light Blue» δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα συνεργασία του το τρομερό δίδυμο της μόδας. «Τα μάτια τους δένουν υπέροχα με το χρώμα των νερών, αυτό το πανέμορφο γαλάζιο της Μεσογείου όπου βρίσκεται το Capri. Βλέποντάς τους σε αυτή την καμπάνια θελεις να βουτήξεις στην αναζωογονητική θάλασσα, να νιώσεις τον ήλιο στο σώμα σου, να αιστανθείς απόλυτα ελεύθερος,χαλαρός, ήρεμος».

Η ιστορία του Light Blue ξεκινάει το 2007, όταν δίπλα στον Gandy βλέπουμε το μοντέλο Marija Vuyovic- οι δυο τους φοράνε άσπρα μαγιό και φιλιούνται πάνω σε μια σχεδία. Το 2010, η καμπάνια ανανεώνεται, παρτενέρ του Gandy γίνεται η Anna Jagodzinska, τους βλέπουμε να κολυπάνε προς μια παραλία όπου αγκαλιάζονται. Τώρα, ο Mario Testino έρχεται για να συνεχίσει την ιστορία του ζευγαριού στο Capri και βλέπουμε την Bianca Balti με ένα ρετρό λευκό μαγιό, που δένει υπέροχα με την κοσμοπολίτικη αύρια του νησιού- και που μας κάνει να ποθούμε το καλοκαίρι όλο και περισσότερο!

Διαβάστε ακόμα:

Μυστικά λάμψης από την facialist της Jennifer Aniston

Πώς θα βρείτε το τέλειο nude βερνίκι

Two- tone lipstick: Θα το τολμήσετε;