Yutaka που σας χρειάζεται!

Yutaka που σας χρειάζεται!

Χαλαρώστε και απολαύστε την απόλυτη θεραπεία ομορφιάς της Shiseido 

Η Shiseido υποδέχεται τη νέα σεζόν ανανεώνοντας τους prive χώρους ομορφιάς που διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα ξεκινώντας από το Shiseido Beauty Salon στο Hondos Center στο Κολωνάκι, έναν χώρο όπου κυριαρχεί το πνεύμα της Ιαπωνικής παράδοσης της εταιρείας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Από το μενού των treatments σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την «Yutaka», λέξη που στα ιαπωνικά παραπέμπει στην επίτευξη της ιδανικής κατάστασης πλούτου και ευημερίας χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ αναφέρεται κυρίως στον πνευματικό πλούτο. Η πολυτελής σειρά περιποίησης Future Solution LX σχεδιάστηκε ειδικά για να ενσαρκώσει τη φιλοσοφία αυτή, συνδυάζοντας αιώνες ιαπωνικής σοφίας με περισσότερα από 100 χρόνια εξειδίκευσης της Shiseido στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

Το πρόγραμμα περιποίησης «Yutaka» γίνεται με προϊόντα της πολυτελούς σειράς Future Solution LX, καθώς και με αποκλειστικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη συγκεκριμένη θεραπεία, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει μάσκα ομορφιάς και μασάζ (Διάρκεια περιποίησης: 1.30 ώρα)

Αν το ζητούμενό σας είναι η λάμψη, επιλέξτε την αναζωογονητική περιποίηση «RX». Πρόκειται για μία ενυδατική περιποίηση προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα σας την απόλυτη αναζωογόνηση που χρειάζεται για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα περιποίησης «RX» πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας προϊόντα της σειράς Bio-Performance ενώ παράλληλα περιλαμβάνει μάσκα ομορφιάς και μασάζ (Διάρκεια περιποίησης: 1 ώρα)

Info: Κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα Shiseido Beauty Salon, τα οποία θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα

-Hondos Center: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ: 210-3386000
- Hondos Center: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, τηλ: 210-6288900
-Hondos Center: Αγίου Κωνσταντίνου 2, Γλυφάδα, τηλ: 210-8910900
- Hondos Center: Μπουμπουλίνας 18, Πειραιάς, τηλ: 210-4112816

Διαβάστε ακόμα

Μαύροι κύκλοι: Η Shiseido έχει τη λύση σε ένα βαζάκι!

Sui He: Το νέο πρόσωπο της Shiseido

Shiseido Camelia Compact: η πιο ντελικάτη πούδρα