Ραντεβού στο Relaxation Room!

Ραντεβού στο Relaxation Room!

Μια νέα υπηρεσία στο Carelab by attica, στο Golden Hall, θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το Carelab by attica ως το χώρο που συγκεντρώνει τα πιο εκλεκτά προϊόντα ομορφιάς, διατροφής και βρεφικής φροντίδας, έναν χώρο αφιερωμένο στη φροντίδα όλης της οικογένειας, με την επιστημονική συμβουλή φαρμακοποιών.

Τώρα, το πρωτοποριακό concept Carelab by attica ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και προσθέτει μια καινούρια υπηρεσία ομορφιάς και ευεξίας: το Relaxation Room, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει μια μοναδική ολιστική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Έξι διαφορετικές οργανικές θεραπείες προσώπου και 4 θεραπείες σώματος, όλες με την υπογραφή της οργανικής εταιρίας καλλυντικών Neal's Yard Remedies, συμπεριλαμβάνονται στο μενού του Relaxation Room και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας κάθε φορά.

Στο πλευρό σας θα έχετε και την ειδικά εκπαιδευμένη θεραπεύτρια του Carelab by attica που θα σας βοηθήσει να βρείτε το treatment που έχει ανάγκη το σώμα και το πνεύμα σας, ώστε στο τέλος της θεραπείας να δείχνετε-και να νιώθετε- άλλος άνθρωπος! Κλείστε, λοιπόν, το ραντεβού σας καλώντας στο 211 1814046 και ετοιμαστείτε για μια όμορφη απόδραση από το καθημερινό στρες, με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων της Neal's Yard Remedies.

Διαβάστε ακόμα

Νέες αφίξεις στο Carelab by attica!

Μόλις άνοιξε: το 2ο Carelab by attica

Carelab by attica: Εδώ θα ανακαλύψετε μυστικά ευ ζην!