Jennifer Garner: «Έκανα ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό»

Jennifer Garner: «Έκανα ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό»

Η πρέσβειρα της Neutrogena μίλησε για τις καθημερινές κινήσεις ομορφιάς της

«Όσο πιο πολύ συνεργάζομαι με τη Neutrogena τόσο πιο πολλά μαθαίνω για τον καρκίνο του δέρματος», είπε η Jennifer Garner σε πρόσφατο συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία καλλυντικών.

«Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν πολύ νέα, κανένας δεν έβλεπε τον ήλιο ως επικίνδυνο. Βάζαμε ένα λάδι χωρις προστασία και κάναμε ηλιοθεραπεία προσπαθώντας να μαυρίσουμε«, είπε. Αυτό που την έσωσε τελικά ήταν πως περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο θέατρο: «Οι φίλοι μου με έλεγαν Casper!» είπε η ηθοποιός.

Πλέον η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της περιλαμβάνει οπωσδήποτε αντηλιακή προστασία: «Αφού βουρτσίσω τα δόντια μου και πλύνω το πρόσωπό μου, βάζω αμέσως αντηλιακό. Και η ενυδατική μου και το makeup μου έχουν δεικτη προστασίας». Όσο την περίοδο μετά τα Oscar όπου σχεδόν καθημερινά έδινε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, Ben Affleck σε λαμπερά events, η Jennifer Garner δήλωσε ανακουφισμένη που τελείωσε: «Πέρασα υπέροχα αλλά νιώθω πολύ ομορφα που επιτέλους επιστρέφω στα απλά, πλένω το πρόσωπό μου, βάζω αντηλιακό και πιάνω τα μαλλιά μου αλογοουρά».

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το δροσερό, θηλυκό μακιγιάζ της Emma Stone

Backstage beauty: αυστηρά, σκούρα χείλη στο show του Anthony Vaccarello

Katie Holmes: Ποια συμβουλή ομορφιάς έδωσε στη Suri;