Η λάμψη των ημιπολύτιμων λίθων στο πρόσωπό σας!

Η λάμψη των ημιπολύτιμων λίθων στο πρόσωπό σας!

Ο οίκος Yves Saint Laurent υπογράφει την Arty Stone, μια συλλογή μακιγιάζ που υπνωτίζει

«Ροζ χαλαζίας, αμέθυστος, μαλαχίτης, αζουρίτης, νεφρίτης, καθένας από αυτούς τους ημιπολύτιμους λίθους έχει μια υπνωτιστική ομορφιά. Η καθαρότητά και ο ιριδισμός τους ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία του Spring Look 2013», εξηγεί ο Lloyd Simmonds, Creative Director Make-Up του Yves Saint Laurent Beauté.

«Η φύση με συγκινεί βαθιά σε όλες τις μορφές της. Παράγει μεγαλειώδη συναισθήματα. Αυτό μου προσφέρει μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης, αποκαλύπτοντας τη δύναμη της ζωής, η δύναμη της δημιουργικότητας. Παρέχει μια πλούσια γκάμα χρωμάτων με τα οποία μπορώ να πειραματιστώ και να εκφραστώ. Εντάσεις, αντιθέσεις και χρωματικές συγκρούσεις: κάθε σύνθεση χρωμάτων αφηγείται μια ιστορία, αποκαλύπτει μια στάση, μια άποψη, εκφράζει ένα συναίσθημα. Φως, κίνηση, δύναμη και αποπλάνηση, η γυναίκα Yves Saint Laurent επιβεβαιώνεται μέσα από χρώματα που μαγνητίζουν».

Εξερευνώντας τη συλλογή Arty Stone βρεθήκαμε μπροστά στα νέα αντικείμενα του πόθου μας, ανάμεσά τους η παλέτα σκιών Y Facettes, μια αρμονία 4 αποχρώσεων, κομψών και μοντέρνων, που λάμπουν υπέροχα, σαν ημιπολύτιμοι λίθοι. Η σύνθεση των σκιών είναι επαναστατική, καθώς χρησιμοποιούνται στεγνές και νωπές, μόνο που το νερό έρχεται να ενισχύσει την ένταση του χρώματος, ενώ τα pigments και τα μικρομόρια λάμψης βρίσκονται σε ακόμα πιο υψηλή συγκέντρωση από τις "κλασικές" σκιές. Καθώς, λοιπόν, η σκιά έρχεται σε επαφή με το νερό, αποκτά κρεμώδη υφή, το χρώμα γίνεται πιο έντονο ενώ τα μικρομόρια λάμψης αντανακλούν το φως στον υπέρτατο βαθμό δίνοντας ένα σαγηνευτικό, μεταλλικό τελείωμα.