Grace Kelly: Τα μυστικά της ομορφιάς της

Grace Kelly: Τα μυστικά της ομορφιάς της

Η συγγραφέας του βιβλίου "What would Grace do?" μίλησε στο allure

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο της Gina McKinnon, η οποία προσεγγίζει το διαχρονικά κομψό στυλ της Grace Kelly, μιας από τις iconic beauties του Hollywood.

Η συγγραφέας μίλησε στο site του allure και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της Πριγκίπισσας του Μονακό:

«Ακούγεται κλισέ, όμως η Grace Kelly πραγματικά πρόσεχε τον εαυτό της- έπινε πολύ νερό, δεν κάπνιζε, κολυμπούσε πολύ και όταν ήταν πιο νέα έκανε μπαλέτο. Επίσης ήξερε να στέκεται σωστά, είχε αποκτήσει πολύ καλή στάση σώματος από το μπαλέτο και από την καριέρα στο modeling που έκανε μικρή. Και έτσι ό,τι ρούχο και να φόραγε στεκόταν όμορφα πάνω της. Η Edith Head, η σχεδιάστρια κουστουμιών, πίστευε πως η Grace είχε πολύ μακριά πόδια και πως η μέση της ήταν πολύ στενή, πράγμα που είναι αστείο αν σκεφτούμε πως όλες οι γυναίκες θέλουμε μια μέση που να είναι πολύ στενή! Όλα αυτά βέβαια, δεν έχουν μεγάλη σημασία αν έχεις αυτοπεποίθηση. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του στυλ της ήταν πως ήταν πάντα περιποιημένη. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και πραγματιά εύχομαι να μπορούσα να κυκλοφορώ κάθε πρωί περιποιημένη όπως εκείνη. Ήταν πάντοτε άψογη. Προφανώς το στυλ της το επιμελούνταν η Edith αλλά όταν μετακόμισε στο Μονακό, δεν είχε κομμωτές στο παλάτι. Έκανε μόνη της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Το μυστικό ήταν πως έδινε σημασία στη λεπτομέρεια- πρέπει να έχεις πάντα μια βούρτσα και μια πούδρα στην τσάντα σου.»

Διαβάστε ακόμα

Georgia May Jagger: Τα μυστικά ομορφιάς της

Ποιο μακιγιάζ ματιών σας ταιριάζει;

Πώς θα αποφύγετε τους κόμπους στη μάσκαρα