Αποτοξινώστε την επιδερμίδα σας

Αποτοξινώστε την επιδερμίδα σας

Με τη δύναμη της φύσης

Η κούραση, το στρες, η ρύπανση ταλαιπωρούν την επιδερμίδα, μπλοκάρουν τους μηχανισμούς ανανέωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διώξει τις τοξίνες που το κάνουν να δείχνει θαμπό

Για να το βοηθήσει να γεμίσει τις μπαταρίες του, να ξαναβρεί την ισορροπία και τη λάμψη του, να αναζωογονηθεί, η Slsley δημιούργησε ένα treatment "αποτοξίνωσης" βασισμένο στα πιο ευεργετικά φυσικά συστατικά. Το BoTanical d-Tox είναι μια θεραπεία νύχτας που δίνει ανάσα στα κύτταρα, διώχνει τις τοξίνες από την επιφάνεια της επιδερμίδας αλλά και σε βάθος ενώ ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας ώστε να προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Αυτή η εξαιρετική φόρμουλα δρα σε 3 επίπεδα: αποτοξινώνει τα κύτταρα, ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία ενώ δυναμώνει το φυσικό μηχανισμό άμυνας χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση. Εκχυλισμα από δεντρολίβανο, αιθερια έλαια από φασκόμηλο, φυτική γλυκερίνη, αιθέρια έλαια λεβάντας και μαντζουράνας, και έλαιο από ηλιοτρόπιο, πρωταγωνιστούν στο κοκτέιλ του BoTanical d-Tox που αποτοξινωνει και αναζωογονεί το δέρμα, το ενυδατώνει και το καταπραύνει, επαναφέροντας και αναδεικνύοντας την ομορφιά της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμα

Φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα με μια κίνηση

Φουλ της ρίγας

Αυτά είναι τα πιο καυτά trends στο μανικιούρ της σεζόν!