Kérastase Densifique: για πιο πυκνά, πλούσια μαλλιά

Kérastase Densifique: για πιο πυκνά, πλούσια μαλλιά

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που ενισχύει την πυκνότητα των μαλλιων

Μετά από πολυετή έρευνα πάνω στους μηχανισμούς ανάπτυξης της τρίχας, οι ερευνητές της Kérastase έφτασαν σε μια θεμελιώδη ανακάλυψη: τα βλαστοκύτταρα παιζουν ρόλο-κλειδί στη γέννηση της τρίχας.

Συγκεκριμένα, τα βλαστοκύτταρα της τρίχας είναι πλήρως λειτουργικά- δηλαδή ενεργοποιούν τη δημιουργία νέων τριχών- σε ένα περιβάλλον φτωχό σε οξυγόνο. Όταν εξωτερικοί παράγοντες γεμίσουν το περιβάλλον τους με οξυγόνο (μια κατάσταση που ονομάζεται Normoxia) τότε τα βλαστοκύτταρα αποδυναμώνονται, και δεν μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Εδώ ακριβώς έρχεται η τεχνολογία της Kerastase να δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον: το απίστευτα δυνατό mix του Densifique, περιέχει το μόριο Stemoxydine 5%, που δημιουργεί ένα περιβάλλον ελλιπές σε οξυγόνο γύρω από τα βλαστοκύτταρα για να αφυπνίσει τον βολβό που είναι ανενεργός και απαραίτητος για τη δημιουργία νέων τριχών. Ταυτόχρονα, οι βιταμίνες Β3, Β5 και B6 δρουν σαν ορός θρέψης για τις πρώτες στιγμές ζωής της τρίχας ενώ το πολυμερές διαμόρφωσης έχει άμεση δράση στην πυκνότητα της τρίχας.

Από την πρώτη εφαρμογή, τα μαλλιά αποκτούν διαμόρφωση, δέκα μέρες μετά θα δείτε περισσότερο σώμα και τόνωση, 30 μέρες μέτα αυξάνεται η μάζα των μαλλιών κατά 84% ενώ 3 μήνες μετά, αποκαλύπτονται έως και 1700 νέες τρίχες!

Διαβάστε ακόμα:

Kérastase Initialiste: Ο πρώτος ορός για δυνατά, λαμπερά μαλλιά!

Kerastase Elixir Ultime: Τελετουργία 24 καρατίων στο μπάνιο σας!