Express Manicure στα Sephora!

Express Manicure στα Sephora!

Η νέα υπηρεσία που θα λατρέψετε για όλους τους λόγους! 

Τώρα μπορείτε να έχετε πάντα περιποιημένα νύχια, με τα πιο hot χρώματα και τεχνικές και από τις πλέον εκπαιδευμένες nail artists. Για αυτό φρόντισε η Sephora, η οποία μόλις ξεκίνησε την υπηρεσία Express Manicure: μπαίνετε σε ένα κατάστημα Sephora (Κολωνάκι, Ερμού, Γλυφάδα, The Mall - Αθήνα & Τσιμισκή 62 & Cosmos - Θεσσαλονίκη), επιλέγετε το χρώμα που θέλετε από όποιο brand θέλετε (αποκλειστικών & επώνυμων οίκων) & αποκτήστε επαγγελματικό express manicure στο nail bar!

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε:

- Τη νέα συλλογή Hit Color της Sephora, με τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις, που δίνουν τέλεια κάλυψη, έντονο και μακράς διάρκειας χρώμα για (τουλάχιστον) 5 μέρες!

- Το ultra trendy Leather Effect που προσφέρει το kit Bling It On Leather & Skulls της Nails Inc., το οποίο περιλαμβάνει ένα βερνίκι με εφέ δέρματος αντίστοιχο με το δερμάτινο καπάκι του μπουκαλιού. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το 3D ροκ χρυσό κοσμηματάκι.

- Το Shatter Effect ("ραγισμένο" αποτέλεσμα) που δίνουν τα νέα βερνίκια της OPI. Σην αρχή μοιάζει σαν το απλό μαύρο βερνίκι που βλέπετε στο καπάκι του μπουκαλιού, όμως όταν εφαρμόζεται πάνω στη βάση όχι μόνο δημιουργεί αυτό το μοτίβο αλλά αποκαλύπτει επίσης το χρώμα από κάτω! Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις: μπλε, πορτοκαλί, ροζ, μοβ και κίτρινο.

- Το Neon Effect της Ciate, ένα kit για έντονο neon αποτέλεσμα στα άκρα, ένα top-coat λάμψης & επιπλέον glitter εάν επιθυμείτε κι άλλη λάμψη!

- Το Glitter Effect της Sally Hansen Salon Manicure.Ντύνει με πολυτελή χρυσή λάμψη τα νύχια ενώ συγχρόνως τα τρέφει και τα δυναμώνει, προσφέροντας τέλεια κάλυψη για 10 ημέρες.

Info: Το απλό χρώμα & top coat κοστίζουν 3€ ενώ το χρώμα με εφέ, 6€

Διαβάστε ακόμα:

Θέλετε ζουμερά χείλη;

Lady Rebel ή Dance Queen; Και τα δύο, φυσικά!

Μια CC Cream από τον Dr Brandt