Frida Gustavsson: Νέο πρόσωπο της Maybelline New York

Frida Gustavsson: Νέο πρόσωπο της Maybelline New York

Μπαίνει στην all star team με τα λαμπερά supermodels του brand

«Εκτός απο την εκπληκτική καριέρα της στα fashion shows, η εκτυφλωτική ομορφιά της Frida και η θετική της ενέργεια εμπνέουν. Η ζεστή και αισιόδοξη προσωπικότητά της εκφράζει απόλυτα τη γυναίκα της Maybelline New York», είπε ο global brand president, Damien Bertrand για αυτή τη νέα συνεργασία.

«Η γυναίκα της Maybelline New York είναι δυνατή και πιστεύει στον εαυτό της- και λατρεύω αυτό το attitude», είπε η Frida απο την πλευρά της. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύω ένα τόσο iconic brand και να ανήκω στην οικογένεια της Maybelline New York, δήλωσε η Frida από την πλευρά της.

Γεννημένη στη Στοκχόλμη, ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 και έχει δουλέψει με μεγάλους οίκους και σχεδιαστές, ανάμεσά τους οι Marc Jacobs, Calvin Klein, Chanel, Prada, Fendi, Louis Vuitton, Christian Dior, Michael Kors, Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Ralph Lauren, Viktor and Rolf, Alexander McQueen και Giorgio Armani.

Είναι από τα πολυφωτογραφημένα μοντέλα πάνω αλλά και εκτός catwalk και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους φωτογράφους, ανάμεσά τους οι Patrick Demarchelier, Annie Leibovitz, Camilla Akrans και Norman Jean Roy, έχει δουλεύψε σε καμπάνιες των οίκων Prada, Jill Stuart, Anna Sui, Mulberry, Paul & Joe, Roberto Cavali, H&M, Max Mara, Valentino και δίνει συχνά συνεντεύξεις σε περιοδικά μόδας όπως η Vogue, το Elle, το W, το Allure, το και άλλα.

Την Frida Gustavvson θα την δούμε σε έντυπες καμπάνιες και τηλεοπτικά σποτ της Maybelline New York στο τέλος του 2013.

Διαβάστε ακόμα


Pure BB Cream: για απόλυτα καθαρή επιδερμίδα

Αφαιρέστε τέλεια το βερνίκι σας με μία κίνηση

Αυτή είναι η μάσκαρα που απογειώνει το βλέμμα!