Προλάβετε τις καφέ κηλίδες

Προλάβετε τις καφέ κηλίδες

Η RoC δημιούργησε μια εξειδικευμένη αντηλιακή φόρμουλα 

Tο δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός μας κατά των εξωτερικών επιθέσεων, ανάμεσά τους και ο ήλιος. Οι σκούρες κηλίδες δημιουργούνται από την υπερβολική παραγωγή μελανίνης (χρωστική ουσία) που σαν κύρια λειτουργία έχει να προστατεύει τα επιδερμικά κύτταρα από την ηλιακή ακτινοβολία. Γιαυτό και κυρίως εμφανίζονται εμφανίζονται στις πιο εκτεθειμένες περιοχές του σώματος όπως είναι το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια- σύμφωνα με έρευνες, μάλιστα, το 70% των καφέ κηλίδων προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και δευτερευόντως είναι απολέσμα της γήρανσης της επιδερμίδας.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα καθόμαστε κλεισμένες στο σπίτι, αποφεύγοντας τον ήλιο σε βαθμό εμμονής- με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία και την ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο, μπορούμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη του χωρίς να ρισκάρουμε την υγεία της επιδερμίδας μας. Μία από τις πιο στοχευμένες, εξειδικευμένες φόρμουλες ακριβώς για την πρόληψη και την διόρθωση των σκούρων κηλίδων έρχεται από τη RoC, η οποία πρόσθεσε στη φόρμουλα του αντηλιακού Soleil Protexion+ Αnti-brown ένα ενεργό συστατικό, το AA2G. Το AA2G είναι σταθεροποιημένο παράγωγο της Βιταμίνης C, γνωστής στην κοσμητολογία καθώς χρησιμοποιείται ευρέως σε αντιρυτιδικές κρέμες χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες αλλά και στην αντιφλεγμονώδη δράση της. Επίσης χρησιμοποιείται και σε λευκαντικές κρέμες καθώς έχει την ιδιότητα να μπορεί να ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης.

Λεπτόρρευστη και ιδανική για καθημερινή χρήση, η νέα RoC Soleil Protexion+Anti- Brown Spot Cream, προλαμβάνει και διορθώνει τις καφέ κηλίδες, προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και ενυδατώνει εντατικά χάρη στη γλυκερίνη που περιέχει.