Ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο όμορφη!

Ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο όμορφη!

Η θρυλική ενυδατική Dramatically Different Moisturizing Lotion της Clinique έρχεται βελτιωμένη

Είναι η πρώτη κρέμα ενυδάτωσης που έχει δημιουργηθεί από δερματολόγους και η νούμερο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική: η Dramatically Different Moisturizing Lotion έχει εξελιχθεί από τους δερματολόγους της Clinique, με σκοπό να προσφέρει ακόμα πιο εξαιρετικά και δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα!

Τι περισσότερο κάνει τώρα αυτό το μοναδικό προϊόν; Βελτιώνει κατά 54% την αντοχή της υδρολιπιδικής ασπίδας μέσα σε 8 εβδομάδες χωρίς να αλλάζει η διάσημη βελούδινη υφή της και διπλασιάζει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άνετη και ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη την ημέρα χωρίς να περιέχει ούτε μία σταγόνα επιπλέον λιπαρά συστατικά. Και οι δυο αυτές βελτιώσεις είναι πολύ σημαντικές, καθώς βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και να αντιστέκεται καλύτερα στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Προκειμένου να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την αποδοση της Dramatically Different Moisturizing Lotion, οι ερευνητές της Clinique εμπλουτισαν τη φόρμουλά της με ένα σύμπλεγμα από σπόρους ηλίανθου, εκχυλίσματα κριθαριού και αγγουριού τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας, προσδίδοντας ελαστικότητα και αντοχή στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, Υαλουρονικό Οξύ το οποίο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στο να βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την ενυδάτωση και να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας, Γλυκερίνη που προσελκύει υγρασία στην επιδερμίδα και Ουρία, ένα φυσικό συστατικό της επιδερμίδας που συμπεριλαμβάνεται στους παράγοντες φυσικής υδάτωσης.

«Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα στον κόσμο, αλλά αν η υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας δεν είναι άθικτη – τότε το νερό εξατμίζεται, χάνεται» δηλώνει η Janet Pardo, Senior Vice President του Global Product Development της Clinique. «Οι δυο λειτουργίες, η ενυδάτωση και η ενίσχυση της ασπίδας, πάνε μαζί»- και με την νέα Dramatically Different Moisturizing Lotion + μπορείτε να είστε σίγουρη πως τις έχετε εξασφαλίσει για την ομορφιά σας.

Θα τη βρείτε στα stands της Clinique απο τα μέσα Ιουλίου