Τι κοινό έχουν η Nivea Sun και οι «Γαλάζιες Σημαίες» της Ελλάδας;

Τι κοινό έχουν η Nivea Sun και οι «Γαλάζιες Σημαίες» της Ελλάδας;

Η αγαπημένη αντηλιακή σειρά είναι υπερήφανος χορηγός του προγράμματος

Ήλιος, Παραλία, Απέραντο Γαλάζιο! Εικόνες από τα καλοκαίρια που όλοι αγαπήσαμε, γεμάτα από στιγμές απόλαυσης κάτω από τον ήλιο και τη μυρωδιά του αντηλιακού μας να μας ταξιδεύει στις υπέροχες ελληνικές ακτές.

Σε αυτό το σκηνικό του ονείρου κάνει αισθητή την παρουσία της η Nivea Sun, η οποία είναι ο αποκλειστικός και υπερήφανος χορηγός του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» στην Ελλάδα. Με τη συνεργασία της αυτή η Nivea Sun υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεχή προσπάθεια της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης για τη διαφύλαξη της ποιότητας και τη σωστή διαχείριση των ακτών της χώρας μας, ώστε να είναι χώροι ασφαλείς, ευχάριστοι και κατάλληλοι για διασκέδαση στον ήλιο.

Η «Γαλάζια Σημαία» ανά τον κόσμο αποτελεί σύμβολο ποιότητας και απονέμεται σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες με αυστηρά κριτήρια που σχετίζονται με την ποιότητα νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια, τη ναυαγοσωστική, τις πρώτες βοήθειες, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις.


Στη χώρα μας η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης χειρίζεται το διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» για τη προστασία των ακτών της Ελλάδας από το 1992. Για το 2012, 394 Ελληνικές ακτές και 9 μαρίνες κέρδισαν το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες» κατατάσσοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 48 χώρες.

Όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και οι παραλίες μας έχουν ανάγκη από προστασία και φροντίδα για να μπορέσουν να συνεχίσουν να μας προσφέρουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, μαζί με τα αντηλιακά Nivea Sun για αξιόπιστη προστασία, ανακαλύπτουμε τις 394 «Γαλάζιες Σημαίες» της Ελλάδας που μας γεμίζουν υπερηφάνεια - και τις απολαμβάνουμε!