Daniela de Jesus: Μία ακόμα θεά των catwalks γίνεται πρόσωπο της Maybelline New York!

Daniela de Jesus: Μία ακόμα θεά των catwalks γίνεται πρόσωπο της Maybelline New York!

Μόλις κυκλοφορησε η ειδηση

Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Jessica White, Charlotte Free, Frida Gustavsson... Η all star team της Maybelline New York μεγαλώνει με ένα new entry, την Μεξικανή Daniela de Jesus, ένα από τα πιο λαμπερά πλασματα της βιομηχανίας της μόδας.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την Daniela μαζί μας, η οποία εκπορσωπεί το θετικό πνεύμα, την κοσμοπολίτικη ενέργειας, την fashion πλευρά της μάρκας δήλωσε ο Damien Bertrand, Global Brand President της Maybelline New York». Και εκείνη από την πλευρά της πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου και είμαι περήφανη που εργάζομαι με ένα brand το οποίο λατρεύουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

Γεννημένη στο La Paz, στο Μεξικό, η Daniela ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 έχοντας λάβει μέρος στα καλλιστεία της χώρας της. Έκτοτε έχει περπατήσει στα catwlaks των Jean Paul Gaultier, Giambattista Valli, Vivienne Westwood, Marchesa, Mara Hoffman, Betsey Johnson και Alexandre Vauthier, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες των Emporio Armani, Victoria's Secret, Ralph Lauren Fragrances και Guess.

Θα την δούμε στα έντυπα και την τηλεόραση ως νέο πρόσωπο της Maybelline New York από τα τέλη του 2013.