Guerlain Idylle Duet: ένα μαγικό κοκτέιλ

Guerlain Idylle Duet: ένα μαγικό κοκτέιλ

Το νέο, υπέροχο άρωμα του οίκου

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Καλαβρία, για να συναντήσει τον παραγωγό από τον οποίο προμηθεύεται περγαμόντα, ο αρωματοποιός του οίκου Guerlain, Thierry Wasser, γνώρισε μια σπάνια, σχετικά ξεχασμένη ποικιλία γιασεμιού.

Η αποστολή που ανέθεσε στον παραγωγό του ήταν να ασχοληθεί με την καλλιέργεια αυτού του γιασεμιού, να το αναβιώσει, και εκείνος το έκανε. Το 2012, δημιουργήθηκε το Idylle Duet με γιασεμί sambac και λευκό lilac και φέτος, έρχεται το τρίτο στη σειρά όπου πρωταγωνιστεί το συγκεκριμένο γιασεμί από την Καλαβρία. Οι έντονες φρουτώδεις νότες του αρώματός του αναδεικνύουν το μοβ lilac και δένουν τέλεια με τον πουδρέ χαρακτήρα του. Σε αυτή την απρόσμενη εκδοχή του Idylle Duet, τα δύο αυτά λουλούδια δίνουν έναν χυμό λαμπερό, φινετσάτο και αισθησιακό.

Όσο για τη συσκευασία του, προκειμένου να τονίσει ακόμα περισσότερο το σπάνιο αυτό γιασεμί, φέρει ένα μορίβο εμπνευσμένο από τα σχέδια της Maryse Dugois, η οποία είναι γνωστή για τα ντελικάτα έργα της από λευκές χαρτοπετσέτες με τις οποίες δημιουργεί λουλούδια και φυτά, με έναν ποιητικό τρόπο.