Sephora Make Up Masters 2013: Πιο κοντά στον τελικό!

Sephora Make Up Masters 2013: Πιο κοντά στον τελικό!

Ο διαγωνισμός τρέχει για 3η συνεχή χρονιά, αυτή τη φορά με την υποστήριξη του οίκου Dior

Η Sephora Greece αναδεικνύει για 3η συνεχή χρονιά την Top Make Up Artist των καταστημάτων της, αυτή τη χρονιά με την υποστήριξη του οικου Dior.


Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προεπιλογής των 24 semifinalist μέσα από το on-line-quiz , όπου οι make up artists των καταστημάτων Sephora απάντησαν σε 90 ερωτήσεις που αφορούσαν στα πινέλα Sephora & στον Dior.


Επόμενο στάδιο: οι 24 semifinalist περνάνε στη δεύτερη φάση, όπου περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις που θα αποκαλύψουν τα μυστικά των make up artists από τα παρσκήνια των μεγάλων shows του οίκου Dior αλλά και in store-events για την επιλογή των 6 finalist.


Τα events για την ανάδειξη των 6 finalist θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη στα καταστήματα Sephora Τσιμισκή & Cosmos στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου και σε Αθήνα στα Sephora Ερμού & The Mall στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2013, σε ανοιχτό διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ζήσει από κοντά μοναδικές εμπειρίες περιποίησης και ομορφιάς με προϊόντα Dior, ενώ η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί τέλος Νοεμβρίου με τον Τελικό Διαγωνισμό.