Backstage με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες των catwalks!

Backstage με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες των catwalks!

H Candice Swanepoel είναι το νέο πρόσωπο της Max Factor

Τη γνωρίσαμε ως Άγγελο της Victoria's Secrets και τώρα το 24χρονο μοντέλο βάζει στο βιογραφικό του μία ακόμα δυνατή συνεργασία: η Candice Swanepoel συνεργάζεται με την Max Factor για το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος μακιγιάζ.

"Η επιδερμίδα της Candice είναι φυσικά αψεγάδιαστη και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της την κάνουν τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσεις looks που κόβουν την ανάσα", είπε η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor.

Από την πλευρά της, η Esi Eggleston Bracey, Αντιπρόεδρος της Max Factor, δήλωσε: Με την Candice έχομυε στα χέρια μας τον πιο όμορφο καμβά που όχι μόνο θέλουμε για τις καμπάνιες μας αλλά πιστεύουμε πως θα εμπνεύσει τους συνεργάτες μας και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν τα δικά τους statement looks".

Όσο για το προϊόν με το οποίο κάνει το ντεμπούτο του το διάσημο μοντέλο, είναι το νέο Whipped Crème Foundation, που λανσάρεται τον επομενο μήνα. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο backstage video από την καμπάνια με την Candice Swanepoel.