Kristen Stewart: Αποκαλυπτική στη νέα καμπάνια Balenciaga

Kristen Stewart: Αποκαλυπτική στη νέα καμπάνια Balenciaga

Για το best seller άρωμα Florabotanica

Φωτογραφημένη σε black&white, η Kristen Stewart δείχνει την sexy πλευρά της στη νέα καμπάνια του αρώματος Florabotanica που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Την γυμνή πλάτη της αγκαλιάζει ένα αναρρηχητικό λουλούδι, σαγηνευτικό αλλά και επικίνδυνο (από τον φανταστικό κήπο του Florabotanica, όπως τον φαντάστηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Nicolas Gesquire)- που φτάνει μέχρι τον ώμο της. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν, και το μακιγιάζ της είναι ένας συνδυασμός smoky eyes, έντονα φρύδια και glossy χείλη- και της πάει πολύ.

Η ίδια είχε δηλώσε για το ελιξίριο του οίκου Balenciaga: "Δεν φορούσα άρωμα μέχρι που δοκίμασα το Florabotanica. Υπάρχει κάτι σοφιστικέ σε αυτό. Νιώθω πολύ όμορφα. Είναι sexy, έχει vibes, αναγνωρίζω τον εαυτό μου σε αυτό- πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στο άρωμα που επιλέγεις να φοράς."

info: Να θυμίσουμε πως το Florabotanica βραβεύτηκε ως το καλύτερο άρωμα της χρονιάς στην κατηγορία επιλεκτικής, από το Fragrance Foundation (τον επίσημο οργανισμό των αρωματοποιών.