Τι γίνεται όταν 2 super αντιγηραντικές θεραπείες γίνονται μία;

Τι γίνεται όταν 2 super αντιγηραντικές θεραπείες γίνονται μία;

Έχουμε ένα νέο υπερ-όπλο ενάντια στη γήρανση! 

Ονομάζεται Total PlasmaLift και είναι ένα νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα: βαθιά ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου- και μάλιστα χωρίς νυστέρι!

"Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδυασμό δυο ξεχωριστών θεραπειών, του Fractional Laser και του PRP (Platelet Rich Plasma - αυτόλογη θεραπεία με βλαστοκύτταρα)" μας εξήγησε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα της Cosmetic Derma Medicine. "O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.


Η θεραπεία ξεκινάει με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προκαλεί το Fractional Laser. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος, δρουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνούν» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.


Στη συνέχεια ακολουθεί μη ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP. Πώς γίνεται: παίρνουμε μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή, στη συνέχεια πραγματοποιείται φυγοκέντρηση για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται ανάπλαση. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας μπορεί να γίνει είτε με έγχυση ή χωρίς ενέσεις (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία PRP) με την ειδική συσκευή micro needling Dermapen. H θεραπεία PRP ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου ενώ σβήνει ταχύτερα λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο.


Συνολικά η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά, είναι σχετικά ανώδυνη, δεν κρύβει κινδύνους και παρενέργειες, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Η εφαρμογή της θεραπείας Total PlasmaLift πραγματοποιείται κάθε 3 εβδομάδες, ενώ συνολικά απαιτούνται 4-5 εφαρμογές, ανάλογα με το πρόβλημα, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα."

DPG Network