Η Lara Stone πρόσωπο της L'Oréal Paris!

Η Lara Stone πρόσωπο της L'Oréal Paris!

Ενα ακόμα διάσημο μοντέλο στην all star team! 

Το κορίτσι που θυμίζει την Bardot, με τις υπέροχες καμπύλες, την ιδιαίτερη θηλυκότητα και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα δόντια, το μοντελο που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας σε catwalks και καμπάνιες, είναι η νέα πρόσβειρα της L'Oréal Paris.

"Η Lara είναι πραγματικά ένα μοντέρνο icon. Η ιδιαίτερη ομορφιά της την έχει κάνει τόσο δυνατή και επιτυχημένη. Κι όμως παραμένει αυθεντική, αληθινή, ευαίσθητη και με πολύ χιούμορ. Λατρεύω το ανατρεπτικό στυλ της και τον τρόπο που μεταμορφώνεται σε κάθε show που συμμετέχει. Είμαι ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε αυτή την υπέροχη γυναίκα και νεαρή μαμά στο brand μας", δήλωσε ο Cyril Chapuy, Global Brand President της L'Oréal Paris .

Από την πλευρά της, η Lara Stone δήλωσε για τη συνεργασία: "Αισθάνομαι κολακευμένη που μπαίνω στην L'Oréal Paris. Το να έχεις την ευκαιρία να λές "Γιατί το αξίζεις" στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, είναι μεγάλη τιμή. Η L'Oréal Paris είναι ένα brand που πάντοντε καταλάβαινε πως η ομορφιά και η προσωπικότητα πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ταυτίζομαι απόλυτα με τις αξίες της βλέποντας την δική μου ιστορία και καριέρα. Η ομορφιά είναι κάτι που ανακαλύπτεις. Είναι ένας ισχυρός τρόπος να εκφράζεις αυτό που πραγματικά είσαι"