"Κάποιοι το λένε sex σε μπουκάλι": Για ποιο προϊόν μιλάει η L'Wren Scott;

"Κάποιοι το λένε sex σε μπουκάλι": Για ποιο προϊόν μιλάει η L'Wren Scott;

Όποια το έχει δοκιμάσει, θα συμφωνήσει! 

Δεκαπέντε χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το Beauty Elixir, το θαυματουργό ελιξίριο της Caudalie που λατρεύουν οι beauty addicts, φοράει μια... haute δημιουργία με την υπογραφή της L'Wren Scott.

"Δεν ήταν θέμα χρημάτων ή ματαιοδοξίας, είναι κάτι στο οποίο πραγματικά πιστεύω" είπε η designer για το συλλεκτικό μπουκάλι που σχεδίασε για την Caudalie. "Κάποιο το αποκαλούν sex σε μπουκάλι εγώ το λέω spa σε μπουκάλι- και δουλεύει και πιο γρήγορα από ό,τι το sex" συμπληρώνει η L'Wren Scott για το Beauty Elixir, ένα προϊόν που πρωτοδοκίμασε το 1997 και έκτοτε του έμεινε πιστή.

caud

"Ακούγοντας την Mathilde Thomas (ιδρύτρια της Caudalie) να μιλάει για τα αμπελοτόπια, τα αμπέλια και τα σταφύλια, υποσυνείδητα με έκανε να τα ενσωματώσω στο σχέδιό μου. Είμασταν συντονισμένες από την πρώτη μέρα. Ταξιδεύουμε και οι δύο πολύ και θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή μας" είπε η designer.

Αποτέλεσμα: το κλασικό μπουκάλι του Beauty Elixir έγινε ασπρόμαυρο και το "σώμα" του αγκαλιάζει ένα print εμπνευσμένο από την φθινοπωρινή συλλογή της σχεδιάστριας, με αναφορές στον Gustav Klimt, μια προσεγγιση αφιερωμένη στη θηλυκότητα και την φύση.