Νέα "συνταγή" φροντίδας!

Νέα "συνταγή" φροντίδας!

Με αρώματα της Μεσογείου

Το Le Petit Marseillais, η ιστορική γαλλική μάρκα είναι ταυτισμένη με την περιποίηση σώματος και από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα παραμένει πιστό σε 3 σημεία: το αυθεντικό, αγνό και αποτελεσματικό σαπούνι Μασσαλίας, τον μικρό ναύτη που αγναντεύει τη θάλασσα ως λογότυπο και τη φρεσκάδα και τα αρώματα του Γαλλικού Νότου!

Σήμερα, το Le Petit Marseillais ανανεώνει τη σειρά καθαρισμού σώματος με ένα νέο αφρόλουτρο, που αποτυπώνει μια αγαπημένη μυρωδιά του Νότου και περιποιείται τέλεια την επιδερμίδα: Το Γάλα βαμβακιού & Παπαρούνα είναι η νέα συνταγή που μπαίνει στην γκάμα και συνδυάζει ιδανικά αυτά τα δύο συστατικά.


Η παπαρούνα, ένα λουλούδι που ¨βάφει" με το έντονο κόκκινο χρώμα του τα λιβάδια, έχει ενυδατικές ιδιότητες ενώ το βαμβάκι δίνει φυτικό γάλα πλούσιο σε λιπίδια, γνωστό για τα οφέλη του στην επιδερμίδα. Το ενυδατικό αυτό κρεμοντούς καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ο αφρός του απελευθερώνει ένα διακριτικό άρωμα ενώ αφήνει μεταξένια απαλή την επιδερμίδα.