Ποιο είναι το καλύτερο eyeliner της αγοράς για την Alexa Chung;

Ποιο είναι το καλύτερο eyeliner της αγοράς για την Alexa Chung;

Το αποκάλυψε στη Vogue- και μπορείτε να το βάλετε στο νεσεσέρ σας! 

"Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια αδιάβροχη μάσκαρα γιατί σχεδόν πάντα βρέχει εκεί που βρίσκομαι! Επίσης βάφομαι το πρωί και ελπιζω να κρατήσει όλη μέρα- αλλά και τη νύχτα. Είμαι τεμπέλα στο ρετούς, οπότε μια μάσκαρα σταθερή στον ιδρώτα και τα δάκρυα, είναι must για μένα" εξήγησε η Alexa Chung σε συνέντευξη που έδωσε για τη συλλογή μακιγιάζ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Eyeko.

"Επίσης, το eyeliner της Eyeko είναι το καλύτερο της αγοράς. Και πιστεύω πως είναι πολύ εύκολο να το εφαρμόσετε γιατί μοιάζει με την άκρη ενός στυλό και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, από ένα ταξίδι μέχρι ένα sleepover!"

Όσο για το διαφορετικό χρώμα του packaging, η Alexa Chung εξήγησε την επιλογή της: "Λατρεύω αυτό το μπλε του Yves Klein και ήθελα να χρησιμοποιήσω κάτι που να είναι παρεμφερές αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζει, να είναι μοντέρνο αλλά και κλασικό. Το τυρκουάζ της Eyeko είναι υπέροχο αλλά ήθελα να λανσάρω τη δική μου εκδοχή, ώστε ο κόσμος να αναγνωρίζει τη δική μου εκδοχή".

Η συλλογή της Alexa Chung για την Eyeko αποτελείται από δύο προϊόντα, ένα αδιάβροχο eyeliner σε οπάκ μαύρο και μια αδιάχροβη μάσκαρα με ευεργετικά συστατικά που περιποιούνται τις βλεφαρίδες. Μπορείτε να τα αγαοράσετε online στο www.eyeko.com