Νέο opening: Sephora στη Νέα Σμύρνη!

Νέο opening: Sephora στη Νέα Σμύρνη!

Άλλος ένας κρόκος στην αγαπημένη beauty αλυσίδα

Beauty addicts σημειώστε: ένα νέο κατάστημα Sephora- ένας μικρός παράδεισος ομορφιάς- άνοιξε μόλις στη Nέα Σμύρνη, συγκεκριμένα στην οδό Ομήρου 62!

Το κατάστημα υιοθέτησε 100% τη φιλοσοφία Sephora, διαθέτει ξεκάθαρο στήσιμο των προϊόντων, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των πελατών και να ζουν την εμπειρία Sephora! Και βέβαια, στο νέο Sephora θα βρείτε κορυφαίους οίκους καλλυντικών αλλά και τις πιο ενδιαφέροντα, ψαγμένα beauty brands που φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά, αλλά και υπηρεσίες ομορφιάς!

Στα εγκαίνια που έγιναν πριν λίγες μέρες, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα, επωφελήθηκε από τις προσφορές του καταστήματος και απόλαυσε την εμπειρία παρέα με τον 95.2 Athens Dee Jay σε ένα live link με τον αγαπημένο Κώστα Ζήκο.

Και όχι μόνο αυτό αλλά το εξειδικευμένο προσωπικό της Sephora έδινε δωρεάν μαθήματα μακιγιάζ, καθώς το Lillet , το δροσερό, φρουτώδες γαλλικό απεριτίφ με βάση το κρασί σε τρεις μοναδικές επιλογές: Blanc, Rosé και Rouge, γαργαλούσε τους ουρανίσκους των καλεσμένων!